کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فروش شفارس.م.خ..216.8...ف 229.9...فروش البرز. م.خ.119.7...م.ف.132.6.....اضافیدن وتوکا...152.2.......ولی شفارس را خوب میخرن انصافا.......وتوکا هم جای رشد داره فکر کنم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
شاید میتونستی مثلا 250 یا 290 هم شفارس بفروشید
انشالله که موفق باشید
فدا یه تار موت.....خدا بزرگه...شما سود کنی ...انگار من سود کردم.....................یه مقدار کماسه گرفتم...صرفا جهت نوسان......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
یکم خگستر تو 5600 و یکم کیمیا تو 4569 و شلعاب تو 2160 و شکربن تو 3600خرید کردم!
همشون به مقدار کم خریدم.
دارم تجربیاتمو امتحان میکنم، بعد مدتها شب زنده داری و دنبال یه روش معاملاتی حالا گذاشتم برای امتحان ببینم جواب میده یا نه؟
یکم خگستر تو 5600 و یکم کیمیا تو 4569 و شلعاب تو 2160 و شکربن تو 3600خرید کردم!
همشون به مقدار کم خریدم.
دارم تجربیاتمو امتحان میکنم، بعد مدتها شب زنده داری و دنبال یه روش معاملاتی حالا گذاشتم برای امتحان ببینم جواب میده یا نه؟
توی سیتمت هر چی بکار میبری
فقط سعی اولین اولویت واگرایی تو مکدی باشه
اگر تو اصلاحها وارد میشی چون تو جهت روند داری معامله میکنی
سعی کن HD+داشته باشی و اگر در ته و اخر روندی وارد میشی حتما واگرایی RD+
اگر تو اصلاحها وارد میشی چون تو جهت روند داری معامله میکنی
سعی کن HD+داشته باشی و اگر در ته و اخر روندی وارد میشی حتما واگرایی RD+
داشته باشی //
یا علی
نه هر چی که نه
تو آمی بروکر کار میکنم. همش هم با اندیکاتور هاس
1- دی تی اسیلاتور، 2- یه اندیکاتور که دقیق یادم نیست از کجا گرفتم و ترکیب Kاستوک و D استوک هست و 3- حجم معاملات
سودهای کوچیکی میده ولی بهتر از ضرر کردنه!!
آخه نزدیک به 4 ساله تو بورس هستم اما نه به طور جدی و اکثر اوقات به خاطر بی تجربگی و نداشتن استاپ لاست ضرر کردم ولی چند مدته تصمیم گرفتم که یه راهی پیدا کنم که اگه سود نمیده حداقل ضرر هم نده!/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.://:.sadsmiley.:/
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
نظر