امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بقراط حکیم
    عضو فعال
    • May 2014
    • 576

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

امروز کاری نکردیم صف شدن شبندر و چکاپا رو تماشا کردیم. اردر خرید ولبهمن هم فقط با یک ریال احتلاف خرید نشد برای چندمین بار. فک کنم فردا دیگه نمیرسه به قیمت دلخواه من.

نظر

• اروین
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 422

در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Post
      امروز کاری نکردیم صف شدن شبندر و چکاپا رو تماشا کردیم. اردر خرید ولبهمن هم فقط با یک ریال احتلاف خرید نشد برای چندمین بار. فک کنم فردا دیگه نمیرسه به قیمت دلخواه من.
      فردا هم امتحان کنید در دو پله 2102 و 2099 فکر کنم موفق می شوید به یاری حق

یک سوال ؟ فردا اگر خساپا باز شد بدون تغییر ناظر میشه سهام ناشی از افزایش سرمایه اش را فروخت ؟

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط اروین پست شده است View Post
        فردا هم امتحان کنید در دو پله 2102 و 2099 فکر کنم موفق می شوید به یاری حق

یک سوال ؟ فردا اگر خساپا باز شد بدون تغییر ناظر میشه سهام ناشی از افزایش سرمایه اش را فروخت ؟
        تغیر ناظر وقتی استفاده میشه که طرف تمام سهامه قبل مجمع را فروخته باشه...اگه 1 دونه هم سهم داشته باشی...اتوماتیک قابل فروش میشه........اگه کلش را فروختی....فردا 100 تومان بخر...پس فردا قابل فروش میشه...دیگه نیازی به پر کردن کارگزار ناظر هم نیست...
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Post
          این نظام مند شدن معاملات نشون دهنده پختگی هست. بنظرم هر شخصی که میخاد در بازار موفق بشه باید به معاملاتش نظم و انسجام بده. کی بخریم؟ چقد بخریم؟ در چند پله بخریم؟ چقد صبر کنیم؟ همه اینها رو باید برای رسیدن به سود مراعات کرد.
          سلام
          متشکرم.
          بله فرمایش شما واقعا درست است.
          هم آدم باید بداند و هم باید در عمل به آن پایبند باشد. (به شخصه خیلی چیز ها می دانم ولی هنگام عمل که می شود دوباره از برنامه پیروی نمی کنم)

===========

امروز پشت سیستم نبودم ولی الحمد لله باقی سفارش خرید در 863 ریال
          وقوام گذاشته بودم خرید شد. (در 862 و 850 ریال هم سفارش دارم)
          فردای کاری به احتمال قوی در 864 ریال سفارش خواهم گذاشت. (چون فکر نکنم پایین بیاید)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• omid_erfanimanesh
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 238

به نظرم امروز روز مهمیه برای بازار بورس

در صورت عبور از مقاومت 76700 خط روند نزولی کوتاه مدت شکسته می شود...

برای موفقیت ،گروه فلزات اساسی (فولاد و فملی) و بانکی ها میتوانند کمک شایانی به شکستن این مقاومت کنند!

پ.ن 1: سهام گروه انبوه سازی هم زیرنظر باشند،ازشون نوسان مثبت انتظار دارم...
            پ.ن 2: همچنان سنگین،تک سهم، با ذوب سهامداری میکنیم؛با شادابی و نشاط و طراوت:.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.:/;)

نظر

• هوای تازه
              عضو فعال
              • Jan 2016
              • 738

خرید مجدد ذوب جهت افزایش سرمایه

نظر

• خیرالله
                عضو عادی
                • May 2014
                • 114

آیدی ما رو بعد 4 سال کار بی مزد و منت براحتی آب خوردن مسدود کردند در سایت تالار بورس.
                من متاسفم بابت وقتی که صرف اطلاع رسانی به کاربران در این سایت کردم. این کار باعث شد من تصمیم بگیرم در هیچ سایتی تحت هیچ عنوانی مطلب نزنم. با تجربه های بورس سالها قبل متوجه شدند که ارزش اطلاعات را کسی قدر نمیداند. الان متوجه شدم که چرا آیدی های سرشناس همچون علیرضا بورس ،جناب گالیور ، جناب شاملو ، مجید خالقی ، متالمن ، جناب میشکا ، جناب باربد و سایر دوستان همکاری شان را با این سایت قطع کردند.
                هرچیزی لیاقت میخواهد . من اگر میخواستم مشاور تحلیلی کارگزاری ها و سایت های پولی میشدم.
                یک توصیه از من داشته باشید بعنوان کسی که 4 سال رایگان در حوزه ی آموزش و تحلیل فعالیت کرد ولی دستمزدش اینی است که مشاهده میکنید.
                هیچ وقت برای سایت یا شخصی کار نکنید که ارزش کارتان را نمیداند و نمیفهمد.
                تقصیر ما این بود که دکان دار نبودیم و به جیب مردم چشم ندوختیم.

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند...........

خدا نگهدار برای همیشه......
                خیرالله درهیچ انجمنی از این به بعد فعالیت نخواهد کرد...........................

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

باز هم خرید وقوام
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 520

سلام
                    یه ذره فولاد خریدم تو 1300 ریال
                    روی حمایت بود و دی تی اسیلاتور هم تو ناحیه اشباع فروش
                    نمیدونم چی بشه؟؟؟

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

امروز فولاد رو روی 1253 گذاشتم برای خرید ک نرسید
                      کساپا میانگین روی 3131 یکم خریدم(سرمایم زیاد نیست وقتی میگم یکم یعنی 800یا900 تا)/:.negaran.:/
                      وتوشه روی 3642 بازم یکم /:.negaran.:/خریدم
                      6000 تا ذوب داشتم که روی 3200 فروختم!!!!
                      ما ک سرمایه نداریم همش باید یکم یکم خرید کنیم:((:((:((:((:((
                      آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2016/05/23, 13:19.

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
                        آیدی ما رو بعد 4 سال کار بی مزد و منت براحتی آب خوردن مسدود کردند در سایت تالار بورس.
                        من متاسفم بابت وقتی که صرف اطلاع رسانی به کاربران در این سایت کردم. این کار باعث شد من تصمیم بگیرم در هیچ سایتی تحت هیچ عنوانی مطلب نزنم. با تجربه های بورس سالها قبل متوجه شدند که ارزش اطلاعات را کسی قدر نمیداند. الان متوجه شدم که چرا آیدی های سرشناس همچون علیرضا بورس ،جناب گالیور ، جناب شاملو ، مجید خالقی ، متالمن ، جناب میشکا ، جناب باربد و سایر دوستان همکاری شان را با این سایت قطع کردند.
                        هرچیزی لیاقت میخواهد . من اگر میخواستم مشاور تحلیلی کارگزاری ها و سایت های پولی میشدم.
                        یک توصیه از من داشته باشید بعنوان کسی که 4 سال رایگان در حوزه ی آموزش و تحلیل فعالیت کرد ولی دستمزدش اینی است که مشاهده میکنید.
                        هیچ وقت برای سایت یا شخصی کار نکنید که ارزش کارتان را نمیداند و نمیفهمد.
                        تقصیر ما این بود که دکان دار نبودیم و به جیب مردم چشم ندوختیم.

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند...........

خدا نگهدار برای همیشه......
                        خیرالله درهیچ انجمنی از این به بعد فعالیت نخواهد کرد...........................
                        در امان خدا باشی
                        بسلامتی انشالله

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام
                          امروز رفتم مجمع
                          خدیزل
                          ازش سهم دارم.

شرکت بنیادی ای به نظرم می آمد. امروز مطمئن شدم
                          شرکت عالی ای است.
                          شاید اگر پایین باز شود اضافه کنم.
                          (البته نا گفته نماند که این خر وامانده
                          بد زیانی به من زده! دقیقا این را گرفته بودم که از موج پنجم خودرویی ها استفاده کنم که همه خودرویی ها رفتند بالا و این واماند!)

===========

اگر دقت کرده باشید بدون ِ برجام، یک رونق کوچکی دارد در بخش های مختلف اقتصادی دارد به وقوع می پیوندد! برخی سیمانی ها که می رویم مجامعشان، می گویند فروش بهتر شده!!! (که نشان از بهبود ساخت و ساز دارد) و امروز هم در مجمع خدیزل گفته شد که وضعیت فروش سال 95 یک رشد عجیبی داشته. (
                          100 درصد)

نمی دانم؟ شاید برجام بعد از کلی در جا در این جا به فرجام رسیده... شاید هم منتظر یک جام دیگر هستند... مثلا جام جهانی ای چیزی... ولی انصافا ما از آن زمانی که یادمان می آید جناب روحانی می گفت کاسه ی برجام شکسته... می ترسم همین رویه تا پنج سال دیگر ادامه داشته باشد...

راستی امروز رییس جمهور هند و پاکستان و افغانستان آمده اند که به نظر من این خیلی عالی است... به خصوص
                          هند

(ببخشید که این چند خط آخر به موضوع جستار ارتباط نداشت)
                          یا علی
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• رهـــا
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 342

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام

باز هم خرید وقوام

صـرفآ جهـت هـمراهـی " لـپـارس " خـریـدم.../:.coolsmiley02:./
                            شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
                              صـرفآ جهـت هـمراهـی " لـپـارس " خـریـدم.../:.coolsmiley02:./
                              سلام
                              همراهی؟
                              اتفاقا من چند روز پیش داشتم لپارس را دنبال می کردم.
                              یکی از دوستان خانوادگی می گفت
                              تازگی ها دارد همه ی بدهی هایش را خیلی سریع تصویه می کند! گویا زمینی چیزی فروخته و پولدار شده!
                              می خواستم بخرم دیدم قیمتش با گروه خونی (یعنی استراتژی) من جور در نمی آید.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• رهـــا
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 342

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                سلام
                                همراهی؟
                                اتفاقا من چند روز پیش داشتم لپارس را دنبال می کردم.
                                یکی از دوستان خانوادگی می گفت
                                تازگی ها دارد همه ی بدهی هایش را خیلی سریع تصویه می کند! گویا زمینی چیزی فروخته و پولدار شده!
                                می خواستم بخرم دیدم قیمتش با گروه خونی (یعنی استراتژی) من جور در نمی آید.
                                درود.. دیـدم شـما هـر روز دارید " قـوام " میخرید...گـفـتم تـا حالا حـتمـآ صاحب یـه شـعبه از بـانگ شـده اید..
                                سـابقه مـعاملات یکی دو ماه قبلش رو دیـدم ، مـتوجـه شدم چـابکی قوام بـا سلیقه من همخوانی نـداره و
                                خصوصآ اگه بخوام ریسک اون بازار رو بکنم با " ح. . ن . . ر " بیشتر حال میکنم..

یکی از دوستان گفته بود لپارس را نزدیک 500 رسید بخر . کمی تعلل کردم و بلاخره ده درصد بالاتر خریدم .
                                البته فردا هم سر خطی 575 سفارش دادم .. دو سال پیش خاطره خوبی از همراهی 300 تومان در کوتاه مدت ازش داشتم
                                گفتم یه چیزی بخرم ، که شما مالک شعبه شـدی غیر مستقیم مالک 15/15درصد لپارس هم بشی..

حالا عـزیز برادر بـرای تـست سـلیقه متضاد .... در این ضمینه یه پیشنهاد دارم!!!

پایانی امروز دوسهم نسبت 6/3 با هم دارند!!!
                                از اونجایی که من هفتگی سهم میخرم ، با سر رسید چـهارشنبه3/12
                                قیمت هر سهم که بیشتر بـود .
                                دارنده سهم بـهتـر یـه نـهار مـهـمون کـنه ( بـر عـکس عـرف شـرط بـندی )
                                امـید وارم "البرز سهروردی "مهمون شما باشم" ...... یـآ شرف السلامی بازار در خـدمتـتان...
                                شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

در حال کار...
                                X