کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ذوب رو روی 3150 فروختم!!
از ذوب قبلا سود خوبی کردم. حالا ببینم باز میاد زیر 3000 که دوباره بخرم یا نه یا اینکه میپره میره؟؟:D
ولی هر چی شد دیگه اشتباه قبلی رو تکرار نمیکنم که اون روز که فروختم و سود کردم دوباره همون روز احساساتی بشم و بخرم و بعد پشیمون بشم.
خزر 86 ..پلا سک 86......یکی از فرصت های عالیه خریدند....ریسک به ریوارد بسیار عالی......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
باز هم کارگزاری فارابی عرضه اولیه به ما نداد. (فکر کنم از زمانی که در این کارگزاری برای اعضای خانواده ام کد گرفته ام 10 تا عرضه اولیه شده باشد که از همه یک عدد داده شد آن هم اگر درست خاطرم باشد تقاضای زیادی نداشت) بدترین کارگزاری همین است. اصلا وضع طوری شده که من فکر می کنم زمان عرضه ی اولیه دسترسی بقیه را قطع می کنند تا خودشان راحت تر دسترسی داشته باشند... شاید هم سیستمشان کند است...
حالا جالب اینجا است که تبلیغاتش تمام اینترنت را برداشته و در تبلیغاتش هم می نویسد عملکرد مناسب در عرضه های اولیه!!!
به خدا هر دفعه این عرضه اولیه می شود می مانم بخندم یا گریه کنم؟
از یک طرف این روال فتنه انگیز از طرف سازمان بورس که یک آب گل آلود درست کرده برای دزدی همگانی!
از آن طرف آن سهمیه های کارگزاری ها که به دلخواه خودشان (نه به طور مساوی) تقسیم می کنند...
از طرف دیگر هم این فارابی فلان فلان شده که چندین دقیقه! دسترسی را قطع می کند... (یک بار سفارشم دو دقیقه دیرتر می رسد و باطل می شود یک دفعه پنج دقیقه و اگر درست خاطرم باشد یک بار هم 15 دقیقه!)
آخر سر هم می بینیم دو روز بعد از عرضه ی اولیه حقوقی چند ده هزار تا عرضه کرده... فردا نگاه می کنی می بینی از آمار سهامدار عمده کم نشده! پس معلوم می شود در عرضه ی اولیه یک حقوقی این چند ده هزار تا را خریده بوده!
خدا کند ما اگر مسئولی چیزی شدیم دزد نشویم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
مقداری وهور خریدم ، شما دماوند فروختید اما من در فکر خرید دماوند هستم به دید مجمع اما تردید هام هنوز بیشتره نمی دانم بعد مجمع چگونه خواهد بود
از بنیاد وهور اطلاعی دارید؟ همین طور از مصاحبه ی اخیر مسئولین وامید در ارتباط با عرضه ی اولیه؟
به نظر می رسد خرید عالی ای داشتید و نوع داد و ستد ها نشان از افزایش قیمت دارد. من فعلا همان 5600 تایی (به علاوه ی دو تا 2300 تای دیگر با کد پدر و خواهرم) از وهور که در عرضه ی اولیه گرفتم را نگه داشته ام و نه می خرم نه می فروشم. (اگر آن دو مورد بالا را اطلاع داشتم به احتمال قوی من هم امروز خریدار وهور بودم. کاش در جلسه ی معارفه اش شرکت کرده بودم...)
=========== دماوند عالی است. هم دی کف سهم را بسته و هم اینکه هر روز دارد درصد خودش را بالا می برد و هم اینکه امروز یک خرید عالی داشت (از نظر حجمی جهش داشت) در حد 500 هزار تا و هم اینکه این طور که بویش می آید در مجمع تقسیم سود عالی در کنار افزایش سرمایه 500 درصدی خواهد داشت و هم اینکه سودآوری اش را مطمئن هستم افزایش خوبی خواهد داد و ...
ولی من فروختم چون قبلا به دید سهم اصلی آن را در سبدم قرار نداده بودم. به عنوان پول نقد خریده بودم که احیانا اگر بازار بالا رفت از بازار عقب نمانم و همین طور با نوع خرید دی می دانستم که زیان ده نخواهد بود...
الان هم همه اش را نفروختم. یک چهارمش را فروختم. قیمت خرید و فروش هم تقریبا یکی است (74222 خریدم و 74501 فروختم. که می شود یک زیان بسیار جزئی)
===========
در مورد سهگمت هم یک توضیحی بدهم (چون اسم جستار چه کردید؟ چرا؟ است)
اگر بحث پول دولت حل شود و بخواهد این آزاد راه تهران شمال را یک حالی بدهد امکان دارد سهگمت از این رو به آن رو شود. همین طور بحث سیمان نهاوند هست که تا الان زیان ده بوده و از امسال زیانش برطرف می شود و دیگر باری روی دوش سهگمت نخواهد بود و نیز از نظر قیمتی در کف قرار دارد و خشک خشک است و ...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خزر زیان 94 را از 12 تومان...به صفر رساند....مبارک خریدار های عزیز....فردا نماد بسته میشه..... http://www.codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=344zfU%2fLzo5tFnwV8n%2f ZuQ%3d%3d&rt=0<=6
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
از بنیاد وهور اطلاعی دارید؟ همین طور از مصاحبه ی اخیر مسئولین وامید در ارتباط با عرضه ی اولیه؟
به نظر می رسد خرید عالی ای داشتید و نوع داد و ستد ها نشان از افزایش قیمت دارد. من فعلا همان 5600 تایی (به علاوه ی دو تا 2300 تای دیگر با کد پدر و خواهرم) از وهور که در عرضه ی اولیه گرفتم را نگه داشته ام و نه می خرم نه می فروشم. (اگر آن دو مورد بالا را اطلاع داشتم به احتمال قوی من هم امروز خریدار وهور بودم. کاش در جلسه ی معارفه اش شرکت کرده بودم...)
=========== دماوند عالی است. هم دی کف سهم را بسته و هم اینکه هر روز دارد درصد خودش را بالا می برد و هم اینکه امروز یک خرید عالی داشت (از نظر حجمی جهش داشت) در حد 500 هزار تا و هم اینکه این طور که بویش می آید در مجمع تقسیم سود عالی در کنار افزایش سرمایه 500 درصدی خواهد داشت و هم اینکه سودآوری اش را مطمئن هستم افزایش خوبی خواهد داد و ...
ولی من فروختم چون قبلا به دید سهم اصلی آن را در سبدم قرار نداده بودم. به عنوان پول نقد خریده بودم که احیانا اگر بازار بالا رفت از بازار عقب نمانم و همین طور با نوع خرید دی می دانستم که زیان ده نخواهد بود...
الان هم همه اش را نفروختم. یک چهارمش را فروختم. قیمت خرید و فروش هم تقریبا یکی است (74222 خریدم و 74501 فروختم. که می شود یک زیان بسیار جزئی)
===========
در مورد سهگمت هم یک توضیحی بدهم (چون اسم جستار چه کردید؟ چرا؟ است)
اگر بحث پول دولت حل شود و بخواهد این آزاد راه تهران شمال را یک حالی بدهد امکان دارد سهگمت از این رو به آن رو شود. همین طور بحث سیمان نهاوند هست که تا الان زیان ده بوده و از امسال زیانش برطرف می شود و دیگر باری روی دوش سهگمت نخواهد بود و نیز از نظر قیمتی در کف قرار دارد و خشک خشک است و ...
جناب محمد حسین عزیز اطلاعات من برگرفته از صورت های مالی مندرج در سایت fipiran است خودتان یه نگاهی داشته باشید. سود اوری شرکت وهور هر سال افزایشی بوده، وهور در زمان بدی عرضه اولیه شد ، گروهش هم فعلا تابلوی بازار نیست. بنده 210 تایی خریدم جو بازار در روز های اینده تاثیر مهمی خواهد داشت و فکر کنم در این قیمت ها وهور ریسک کمی داشته باشه.گزارش سه ماه شرکت هم جای نگرانی نداره. درود
حواسم نبود امروز دماوند را بستند... یک روز زودتر از معمول بستند. به احتمال قوی دیگر بانک دی پول نداشته سهام عرضه شده اش را پس بگیرد که مجبور شده سهم را زودتر ببندد...
خیلی حیف شد... فردا می خواستم مقداری از دماوند را نقد کنم و با آن پترول یا دی یا سهگمت یا سهم های مناسب دیگر بخرم... (دماوند را همان طور که گفتم به عنوان پول نقد نگه داشته بودم)
«محمد حسین» هستم.
نظر