امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jul 2025
    • 3256

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
    ببخشید وسط بحثتون یه پیام بازگانی
    مگه باربد تاز گی ها نرفته تو اون سایته وبه تازگی کاربر هزارش نشده
    در اصل توسط مازیار* پست شده است View Post
    نمیدونم ....آره باربد جان؟؟؟؟راستی نمیدونم خودتون بودین یا نه ولی روی رانفور اظهار نظر زیاد داشتین(که میفته و نخرین:d) !!!!!!از کی مگه شما اونجا بودین؟؟؟؟؟منو مسدود کردن بخاطر مسائل سیاسی که همش حرف حقیقت بود!!!!!
    من السی بودم!!!!!
    من قبلا اونجا ثبت نام کردم و حدود 200 تا پست زدم و یکیش هم همین ریزش رانفور بود که نزدیک بود .....
    البته رانفور ریخت و ما هم رو سفید شدیم
    اما برخی اوقات سهمها از ناموس هم برای برخی محترم ترند که باید در موردشون هیچ چیزی نگفت
    یا باید بگی بالا میره
    یا اصلا هیچی نگی وگرنه......
    بعد از یک مشکل دیگه مطلب نزدم تا اخیرا

نظر

• ATP
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 154

البته الان ایشون توی تالار بورس به اسم باربد من هستن!!!!!نمیدونم خودشون بودن یا خیر !!!!!:-/
      /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• ATP
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 154

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        من قبلا اونجا ثبت نام کردم و حدود 200 تا پست زدم و یکیش هم همین ریزش رانفور بود که نزدیک بود .....
        البته رانفور ریخت و ما هم رو سفید شدیم
        اما برخی اوقات سهمها از ناموس هم برای برخی محترم ترند که باید در موردشون هیچ چیزی نگفت
        یا باید بگی بالا میره
        یا اصلا هیچی نگی وگرنه......
        بعد از یک مشکل دیگه مطلب نزدم تا اخیرا
        بله همینطوره..........موافقم!!!
        مخصوصا تالار بورس که دیگه انگار نوشتن هر چیزی توش آزاده ........الا نوشته های ما یکی که همشون حقیقت آن موقع بود !!!!!!!!!! ا
        /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• سپه
          كاربر فعال
          • Dec 2010
          • 790

اقا اسمی از سایت های همسایه نیارین
          پستاتون حذف میشه
          از ما گفتن
          هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• بابي چارلتون
            عضو فعال
            • May 2011
            • 993

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
            اقا اسمی از سایت های همسایه نیارین
            پستاتون حذف میشه
            از ما گفتن
            درود بر شما :d:d
            از هم اکنون به جاي اسامي سايت هاي مربوطه ....... ، بايد گفت سايت همسايه :d:d:d:d

نظر

• rajoo
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 102

با سلام
              باربد عزیز ممکنه نظرتون رو راجع به فروش ح زامیاد بگید تعداد نسبتا زیادی در قیمت بالا خرید داشتم حالا که اومدم می بینم قیمت خیلی افت کرده موندم الان بفروشم یا بذارم شرکت بفروشه؟
              سایر دوستان هم اگر نظر بدن ممنون میشم

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

در اصل توسط rajoo پست شده است View Post
                با سلام
                باربد عزیز ممکنه نظرتون رو راجع به فروش ح زامیاد بگید تعداد نسبتا زیادی در قیمت بالا خرید داشتم حالا که اومدم می بینم قیمت خیلی افت کرده موندم الان بفروشم یا بذارم شرکت بفروشه؟
                سایر دوستان هم اگر نظر بدن ممنون میشم
                دوست عزیز من قرار شده در مورد این سوالات دیگه.......
                سهم افت کرده
                خریدار داره اما فروشنده اصرار داره از منفی 8 کنده نشه
                این حق تا 13 همین ماه مهلت داره
                یعنی چیزی حدود 5 رو ز کاری
                به نظرم شانس زیادی نداره
                مگر فردا بره روی 8 مثبت که اون هم با حجم بالای عرضه همراه خواهد بود
                یعنی فروشنده مجال مثبت شدن را نخواهد داد
                البته این نظر من است می توتند 100 درصد اشتباه هم باشد

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

مخالفم......روی کار نوسانگیری هیچ وقت تحلیل بنیادی نباید انجام داد چون در اونصورت تمام فرصتها رو از دست خواهید داد توی این کار فقط باید به روند توجه کرد(البته نه به معنای صرف اون) اما در مورد خود سهم که باید گفت که به محدوده حمایتی رسیده و احتمال حمایت وجود داره ولی نباید از الان با قطع و یقین گفت و باید منتظر حرکت در روز کاری بعد موند!!!!
                  ولی از راهنمایی شما متشکرم.....
                  [quote=آریو;69612]مازیار جان این تحلیل بنیادی نبود یه مقایسه کوچیک و یه نگاه خیلی کوچیک بود به زامیاد و حقش ..به شخصه انتظار افت بیشتر رو براش دارم

ضمن تشکر از آقا مهران و باربد عزیز::)
                  نه دیگه ببینین متوجه منظور من نشدین دوستان.....
                  اول از هر چیزی )قبول کنین که بازار امسال با سالهای قبل (در فصل رکود) کاملا متفاوته !!!!!
                  ببینین من که نمیگم فردا موقع خرید خزامیاح هستش .....میگم برای فردا باید رصد بشه و در صورت نشانه هایی از بازگشت (که توی این قسمت هم هر کس الگوهای معاملاتی خاصی برای خودش داره) خرید انجام بده ....حتی ممکنه تا چند روز همین طوری پایین بره .....من میگم باید رصد بشه...فقط همین.....پس این نیست که من بگم با توجه به نرخ دلار و شرایط دیگه ...اصلا طرف اینجور سهم ها نمیرم.....و این هم نمیگم که فردا قراره ۱۰۰٪ صف جمع شه و بره بالا.....صرفا با توجه به الگوی خودم در صورت وجود نشانه ها خرید خواهم کرد!!!!!!
                  خدمتتون عرض کردم در اون مقطع از زمان بهتر از بترانس پیدا نمیکردم ضمن اینکه چون با الگوهای معاملاتی خودم همخونی داشت خرید انجام شد(هر چند الان آقا مهران معترض الگوی معاملاتی میشه:d)!!!!!!مثال هم که ارائه کردم فرض کنین برای خرید امروز شما بین وساپا و مپنا کودوما رو انتخاب میکردین؟؟؟؟پس نباید مساله زمان رو بهمین سادگی ازش چشم پوشی کرد و دست رو دست گذاشت و موقعیت ها رو از دست داد به عنوان مثال:خدایی خدتون بگین از کی گفتن (میشه گفت توی تمام سایت ها این مساله گفته شده)که دیگه سهم قندی نخرید که فردا میفته و حباب بوجود اومده و غیره.....از اون موقع تا الان که روی امواج همین قندی ها که سوار شدیم چند درصد بازدهی داشتیم(هر چند این مثال در جهت رو به بالا هستش بر خلاف بترانس)؟؟؟؟به این نگاه نکنین که من امروز روی قمرو ۶۰۰ تومن ضرر کردم اون فقط به خاطر این بودش که من توی بازار حاضر نبودم و مجبور بودم برای کاری از شرکت خارج بشم و وقتی برگشتم دیدم که طرفای صف فروشه!!!!فی کل حال قصد و غرضم از ارائه این موضوع درک بیشتر اهمیت زمان هست.....هر چند مثال فوق کوچکترین نمونه ی حاضره هست!!!!
                  مهران جان خدا شاهده اصلا قصدم این نیست که خودمو تثبیت کنم و بگم که از همه بالاترم یا هر چیز دیگه ایی اگه درباره یه سهم اضهارنظری میکنم یا اینکه مثلا دعوت به مسابقه میکنم معنیشو دوستی بیشتر و صمیمیت بیشتر تعبیر کنین!!!!!!
                  اما در مورد الگوهای معاملاتی فکر میکنم کم لطفی میکنین ......به نظر من داشتن یه الگوی معاملاتی منحصر به فرد از ضروریات بازاره..........به شخصه ۴ سال طول کشید تا تونستم منم الگوی خاص خودمو داشته باشم تا بتونم با اعتماد به نفس و علمی خرید انجام بدم نه اینکه مثل دیگران (منظور تازه کاراستا...یه بار اشتباه برداشت نشه) یه خرید ریسکی داشته باشم !!!!!!!!!!!!!
                  اما در مورد سنم آقا مهران حق با شماست........احتمالا بنده و آقا میثم که نباید دیگه الان سنشو لو بده از جونای سایت باشیم:d
                  من به الگوهای معملاتی تک تک شما دوستان احترام میزارم و انتظار مشابه ایی هم دارم!!
                  توی همه سایت ها نوسانگیران شدیدا مورد غضب اعضا هستن...ولی واقعا چرا؟؟؟
                  هر چند اینم باید خدمتتون عرض کنم که من صرفا نوسانگیر نیستم توی این فصل از سال بنا به شرایط مجبور به این عمل کریح از دید همه سایت ها شدم!!!!
                  از هر دو بزرگوار ممنونم....:)

مازیار جان ...دقیقا تو پست دومت متوجه الگو های معاملاتی شما شدم !
                  کاملا الگو و طرز فکر شما در این زمینه شبیه یکی از دوستان من بود
                  به نظرم مهران و باربد عزیز هم به نکته های بسیار خوبی اشاره کردن که میتونیم اونا رو وارد الگو های معاملاتی خودمون کنیم و این الگو ها رو تقویت کنیم

پر سود باشی مازیار عزیز
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Jamshidyar
                    كاربر فعال
                    • Oct 2011
                    • 556

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                    دوست عزیز من قرار شده در مورد این سوالات دیگه.......
                    سهم افت کرده
                    خریدار داره اما فروشنده اصرار داره از منفی 8 کنده نشه
                    این حق تا 13 همین ماه مهلت داره
                    یعنی چیزی حدود 5 رو ز کاری
                    به نظرم شانس زیادی نداره
                    مگر فردا بره روی 8 مثبت که اون هم با حجم بالای عرضه همراه خواهد بود
                    یعنی فروشنده مجال مثبت شدن را نخواهد داد
                    البته این نظر من است می توتند 100 درصد اشتباه هم باشد
                    یاد کابوس فنوردح افتادم !
                    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• hamed89
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 617

دوستان وضع بورس بهتر که هیچ خیلی بدتر از این خواهد شد..فقط اماده خبر های تکان دهنده بورس در روزهای اتی باید باشیم..اوضاع واسه سوریه داره خراب میشه..ایرانم ول کن نیست

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

فروش قشکر هاي نازنين :((:((:(( فکر کنم رکب خوردم خفن:-?:-?

نظر

• shayan0711
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 234

خريد شزنگ
                          [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

خرید کمی تپمپی بازار داغونه
                            ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              خرید کمی تپمپی بازار داغونه
                              همون 530 تا؟:d
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

اره اولش 530 تا داد کلا شد هزار تا بقیشو نمیدونم به کی داد به اون 50000 هزار تاییه داد .
                                حالا دوباره میخریم باز (-: البته الان هم تو نشستیم که بدن
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X