کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز یک پله حپترو رو قیمت 3851 خریدم(چون اندیکاتورهای آمی بروکر من در پایین ترین سطح بودن).بعد از مدتها بالاخره امروز روی اون روش معاملاتی که درست کرده بودم عمل کردم!! حالا نمیدونم بازم میتونم رو احساساتم کنترل داشته باشم و ادامه کار رو طبق روش معاملاتیم برم؟؟؟
چه عجب!!
بالاخره یه سهمی رو خودم بدون هیچ دخالتی و طبق روشم خریدم.خدا کنه فقط بازم طبق روشم ازش بیام بیرون.انگاری برای اولین بار (اونم فقط خرید):D درست عمل کردم
چه عجب!!
بالاخره یه سهمی رو خودم بدون هیچ دخالتی و طبق روشم خریدم.خدا کنه فقط بازم طبق روشم ازش بیام بیرون.انگاری برای اولین بار (اونم فقط خرید):D درست عمل کردم
تبریک
میگم بهت //همه تو خرید ترس دارن حتی اگر 1000بار هم که شده بخری //
امروز یک پله حپترو رو قیمت 3851 خریدم(چون اندیکاتورهای آمی بروکر من در پایین ترین سطح بودن).بعد از مدتها بالاخره امروز روی اون روش معاملاتی که درست کرده بودم عمل کردم!! حالا نمیدونم بازم میتونم رو احساساتم کنترل داشته باشم و ادامه کار رو طبق روش معاملاتیم برم؟؟؟
خب امروز حپترو رو با 12 درصد سود فروختم.روی 4410 هر چی داشتم رد کردم رفت.
انشاالله خریدارش سود کنه.
امروز هر چی شپلی ک قبل از مجمع خریده بودم رو تو صف خرید دادم رفت.نمیدونم فروشم اشتباه بود یا نه؟
در هر صورت فکر کنم شما با سود خوب فروخته اید اما به نظر من قیمت 100 تومان برای شپلی هدف ساده ای خواهد بود.
به احتمال زیاد فردا یا پس فردا هر دو مقاومت( چون به هم نزدیک هستند ) با صف خرید شکسته خواهد شد.
امروز 67 میلیون حجم خورد ،،، و آخر وقت 25 میلیون صف خرید شد .
در هر صورت فکر کنم شما با سود خوب فروخته اید اما به نظر من قیمت 100 تومان برای شپلی هدف ساده ای خواهد بود.
به احتمال زیاد فردا یا پس فردا هر دو مقاومت( چون به هم نزدیک هستند ) با صف خرید شکسته خواهد شد.
امروز 67 میلیون حجم خورد ،،، و آخر وقت 25 میلیون صف خرید شد .
شپلی آخرین مقاومت را در قیمت 79 تومان با صف خرید شکست. فعلا صف 36 میلیونی.
شروع رالی اصلی شپلی را به سهامداران عزیز تبریک عرض می کنیم.
احتمالا خیلی سریع به سمت قیمت بالای 100 حرکت خواهیم کرد.
امروز صف خرید شدن و یا در حال صف خرید شدن اکثریت سهام سبد را نظاره می کنیم.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دیروز سهمی را پله اول در قیمت حدود 55 تومان و امروز پله دوم را در حدود 59 تومان خرید زدیم .
خیلی خوش بین هستم که با احتمال بالا سه ماهه حداقل 50 درصد و حدود 6 ماهه حداقل 100 و 200 درصد بازدهی ایجاد کند.
انشاء ا... چهارشنبه معرفی خواهم کرد.
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دیروز سهمی را پله اول در قیمت حدود 55 تومان و امروز پله دوم را در حدود 59 تومان خرید زدیم .
خیلی خوش بین هستم که با احتمال بالا سه ماهه حداقل 50 درصد و حدود 6 ماهه حداقل 100 و 200 درصد بازدهی ایجاد کند.
خرید پله سوم در این سهم در قیمت میانگین حدود 62 تومان .....
بزودی......
نظر