خرید رتکو از صف فروش
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
۴۰ هزار تا دیگه صف داشت اون چی شد وحید؟ ما خواستیم برداریم غیب شد (-:در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید رتکو از صف فروش///
نظر
-
اینا خسته نمیشن اینقد فسپا رو عرضه میکنن؟؟
خب برادر من بذار یکمشو فردا به صف خرید بدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
ما هم ۵ درصد منفی نشستیم که بدن =))در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستخرید فولای به نرخ اعجاب آور ۱۹۵ تومان .
اگه جنگ بشه که دیگه هممون میمیریم یا با موشک یا از گشنگی دیگه چرا آتیش به مالتون میزنین آخه ؟.
دادن (-:///
نظر
-
میثم جان گزارش ۶ ماهش افتضاحه....البته به اندازه افت کرده اما به نظرم به واسطه این گزارش یه ۵-۶% دیگه جا داره....در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستکاذر دوباره فرصت داد دوباره جا موندم :))
نظر
-
۹۰۷ نشسته بودم برا خرید اومدم بیرون و رفتم رو رتکو و فولای (-: ولی میره بالا میخواست نره بالا امروز جمع نمیکردن مهران جان (-:در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستمیثم جان گزارش ۶ ماهش افتضاحه....البته به اندازه افت کرده اما به نظرم به واسطه این گزارش یه ۵-۶% دیگه جا داره....///
نظر
-
-
-
نمیدونمدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پست۴۰ هزار تا دیگه صف داشت اون چی شد وحید؟ ما خواستیم برداریم غیب شد (-:
شاید صندوق سپهر اجبارا داره میفروشه چون یه دفعه صف زدن
الان در کمترین قیمت تاریخ خودش قرار داره
از سال ۸۳ که امارش هست تا کنون الان در کمترین قیمتشه!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر

نظر