کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اول بازار با 5 هزار سهم ، سهم منفی کردن و با دستورهای هزارتایی و 5 هزارتایی سهم پایین آوردن و بعدش 150 هزار سهم دستور فروش گذاشتن و دست بهش نزدن تا بازار و سهامداران را بترسون.
بعد که خریدشون تکمیل شد ، یهویی این دستور فروش 150 هزار سهمی را برداشتن و بلافاصله رنج مثبت
پکویر شناور زیاد نداره و در این مدت فروشنده سنگین نداشت ، با این روش توانستند مقداری خرید کنن
عجب بازاری و عجب روشی بعضی ها برای خرید انجام میدهند!!!!:.thumbsdownsmileyan
سگ همسایه امروز یک سر واق واق و عو عو میکند. آورده اند دم در خانه بسته اند اش.هر وقت می خواهند خودشان راحت بگردند میایند میبندندش به یک میخ طویله که در خانه می باشد. از پشت پنجره یک ساعت تحت نظرش داشتم تا ببینم چطور می شود از شرش رهایی یافت. متوجه شدم هر سگ ماده ای که رد می شود زبانش دراز می گردد و له له می زند. حالا یک فکری باید به حال این سگ بدسگال نابکار بکنم تا از شرش راحت شوم. گویا هوایی می باشد. آنطرف هم زنم نشسته با دخترم. دارند اموال من را پس از مرگم دارند راجع بهش بحث می نمایند. البته مثلا مودبانه یک جوری که ناجور نباشد و تمیز باشد. بخورند نوش جانشان. اما اگر من می باشم که بلدم با کمک مسولان بورس چطوری همه اش را همینجا آتش بزنم که یک سنت هم گیر کسی نیاید. دخترم را که دلم نمی آید. اما ای الهی که داماد و زنم کارد بخورند بعد از من.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سگ همسایه را از نزدیک بررسی نمودم و متوجه شدم این سگ ماده می باشد. ولی اینکه چرا برای سگ های ماده له له می زند جای سوال است.شاید مثل صاحبش همجنس گرا باشد. اینرا هم نمی دانم. شاید هم سگ ماده شان را می فرستند بیرون سر و صدا کند تا صدای سگ های نر همسایه را در بیاورند.این یکی را هم مطمئن نیستم. خدا را شکر ما سگ نداریم و سگ همسایه آنطرفی هم از این سگ های کوچک می باشد که دماغشان هم نمی توانند بکشند بالا.همان اروپا بهتر بود که سر و صدا و سگ بازی و توپ و تفنگ رواج نداشت. اینجا نصف شب صدای شلیک می اید و سگ هم که صاحبش را نمی شناسد.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر