امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط Abad پست شده است View Postسدور یک پله دیگر خرید شد. 111 تومان
پلاسک 3 پله دیگر خرید شد . 97 تومان.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
طبق انتظاری که از یک ماه پیش داشتم سدور جزء اولین سهامی بود که در گروه سیمان می توانست پیشتاز رشد گروه شود.
قبلا هم گفتم سدور حتی بدون رشد گروه هم پتانسیل رشد را دارد.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postطبق انتظاری که از یک ماه پیش داشتم سدور جزء اولین سهامی بود که در گروه سیمان می توانست پیشتاز رشد گروه شود.
قبلا هم گفتم سدور حتی بدون رشد گروه هم پتانسیل رشد را دارد.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
-
در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Postهدف چقدره؟
حد ضرر : 48 تا 49 تومان با کمی ریسک 45 تومان
مهمترین مقاومت حدود 68 تومان
هدف حدود 90 تومان
در حدود 68 و 90 نیاز به تحلیل مجدد دارد.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوشمال را در 98 فروختیم و الان 88 تومان است ، هنوز به پایان اصلاح نرسیده ایم.
هنوز باید رصد کرد .....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
بنده اطلاعات بسیار خوبی دارم اکثر محصولاتش بهتره بگیم همه محصولاتش صف خریدن سولفات سدیم و نمک هیدرومیل نمک هیدرومیل رو پارسال افتتاح کرد دفتر هم ساخت وساز کرده محتاطانه سودش 280میشه برا 96اخیرا هم مجوزی گرفته که هیچ توضیحی نداده افرین سازهم همش داره میخره
نظر
نظر