کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ظاهرا پس فردا عرضه اولیه به پرداخت ملت و هر کد حدود 3/5 ملیون تومان داریم...
دوستان مطلع یه آماربدن لظفآ
خرید اول وقت فردا دوشنبه را با دقت بیشتری انجام بدیم..وسط روز پشیمون نشیم...
از شفارس بطور کامل خارج شدم در 2356 ریال احتمالا شفارس رشد خواهد کرد.
اگر اصلاحی شد مجددا ورود خواهیم داشت . شرکت بنیادی است.
توصیه به فروش ندارم ، من طبق استراتژی معاملاتی خود عمل می کنم .
الان هم صف خرید است.
شفارس کمی به ما بی وفایی کرد ، و ما کمی زود خارج شدیم.
اما ما بی وفا نخواهیم بود و دوباره به شفارس ورود خواهیم کرد ( اگر نقد بودیم )
شفارس دوبار به ما سود داده برای بار سوم هم سود خواهد داد. ما شیرازی ها را دوست داریم. چون شاد هستند. سیستم معاملاتی آباد هنوز در خروج به موقع مشکل دارد اما این نقطه ضعف هم برطرف خواهد شد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
امروز شزنگ 900 تومنی اضافه بارکردم ....
بعد از یک هفته و سود 100درصدی . پولبگش یه روزه جمع شد...
از اعجازات سهام نقلی با بازیگردان قوی و اصل بنیادی ...
خریدارها و فروشنده هم تو سودنند....همینه...
یک نفر آدمی می داند با گوشی چطوری آدرس جی پی اس پیدا می شود نمود؟ با هزار مصیبت سگ همسایه را سوار ماشین نمودم تا بیاورم در یک یتیم خانه و مرکز نگهداری سگ ها. یک ساعت رانندگی نمودم در این وقت شب و از روی دستگاه جی پی اس پیش می رفتم تا به آدرس برسم. گمان کردم لاستیک پنجر نموده ام. پیاده شدم که لاستیک خوشبختانه سالم بود و توهم زده بودم. سگ که بغل دستم بود جی پی اس را با دندانش از روی داشبورد برداشته بود و از پنجره پریده بود بیرون هاپ هاپ کنان فرار کرد. یک کم دویدم دنبالش اما وای نایستاد پدرسگ. حالا الحمدلله از شر سگ رهایی یافتم اما جاده را بلد نیستم برگردم. 600 دلار جی پی اس هم بی پدر با خودش برد. این سگ همه اش دردسر و اعصاب خردی بود. انشاالله از روی جی پی اس برنگردد. یک نفر آدمی حالا بگوید چطوری با گوشی می شود کار جی پی اس را انجام داد؟ الان در منطقه crenshaw میباشم و می خواهم بروم بهburton Way که نزدیک بورلی هیلز می باشد. تا زنم زنگ نزده یک نفر آدمی سریع راهنمایی ام نماید چون گند کار بالا می آید. گفته ام با رفیق زنجانی ام می رویم بولینگ تماشا نماییم. حالا زنگ بزند می فهمد پشت ماشینم و در باشگاه نمی باشم.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
شفارس کمی به ما بی وفایی کرد ، و ما کمی زود خارج شدیم.
اما ما بی وفا نخواهیم بود و دوباره به شفارس ورود خواهیم کرد ( اگر نقد بودیم )
شفارس دوبار به ما سود داده برای بار سوم هم سود خواهد داد. ما شیرازی ها را دوست داریم. چون شاد هستند. سیستم معاملاتی آباد هنوز در خروج به موقع مشکل دارد اما این نقطه ضعف هم برطرف خواهد شد.
احساس می کنم از شنبه صفهای سنگین خرید را شاهد خواهیم بود.
شفارس تک خال بازار سرمایه ایران
.......................
با اهداف بالای 1000تومان
ارزش ذاتی سهم بخاطر دانش بنیان بودنش و پتانسیل سود سازی وحشتناک حداقل1000تومان هست.
........................
اقتصاد دانش بنیان
.......................
جا نمونیم.
امروز شفارس کانالهای بورسی را ناامید کرد.
شلعاب سهم دیگری از پرتفوی آباد است.
امروز احتمال صف خرید دارد .
خوشبختانه در 6 ماه گذشته در رکود بازار ، همواره یک یا دو سهم آباد صف خرید بوده است
هر چند خطا هم داشته ایم که با صبر جبران می شود ولی به سمت خطای کمتر در حرکت هستیم.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دیروز یکی از کانالهای معروف که نوشته بود شفارس اصلاح میکنه نوشته خود را از کانالش حذف کرد.
کانالی دیگر سیگنال خرید داد برای هدف 450تومان
.........................
کانال برره هم همچنان بر طبل هدف1800تومان می کوبد.
..........................
صف خرید مجدد مبارک باد.
شفارس تک خال بازار سرمایه ایران با ارزش ذاتی1000تومان
نظر