کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
پسهند فعلا در دنده اصلاح است ، گر چه ورود در حدود ۲۹۰ کم ریسک است ، اما ریسک طولانی شدن زمان را دارد ، صبر کنید ببینید با حمایت ۲۸۵ چه می کند ، اگر برگشت کند و به بالای ۳۰۰ بیاید و حجم خوب باشد باید بررسی صورت گیرد. پس برگشت سهم و تثبیت بالای ۳۰۰ با حجم خوب مهم است. هنوز زمان برای ورود هست.
فریب ریز موج های مثبت احتمالی را نخورید ، امکان اصلاح پسهند تا ۲۷۵ و ۲۶۰ هم وجود دارد .
خطای این تحلیل را ۱۰ درصد در نظر بگیرید. درود
✳️با حمایت خوب سهامداران عمده که در این چند روز اخیر خریدهای خوب و پرتعدادی انجام دادن و اخبار مثبت بنیادی و افزایش سرمایه ۵۰۰% از سود انباشته و آورده نقدی ، شلیا رشد و صعود خوبی در پیش دارد.
✳️در سه هفته اخیر ، سه سهامدار عمده و درصدی شلیا بیش از ۲,۹۹۹,۱۵۳ سهم ( ۲.۹۹۹ میلیون سهم ) خرید داشتند و حمایت خوبی از سهم انجام دادن و تعداد بالایی سهم از بازار جمع کردن.
&& گـپارس حدود۷۵۰... خریدم
حرهشاد و نگاه میکنم..
شرکتهای ۱۵م سهمی ... خوب جواب میده..
تا ۵۰ م هم قابل قبوله..
بالای ۱۰۰م بنظر من سهم خودکشی مالیه. ...مگر به رانت.. یا موج ۵
.....
برای نوسان روزانه ..پ تابا ۴۱۱۱...پلاست۴۴۰ و کابگن۱۳۱۱ثنظام۱۴۱۴ و تکادو۴۵۰ . کگیش ۵۱۱۱نشستم
هر کدام بشه . ...تا ظهر تقدیم تابلو میشه.....
گروه حامیان بازار سرمایه.../:.grlim:./
شلعاب مقاومت حدود ۴۴۰ تومانی را شکست و در ۴۴۹ تومان صف خرید است کماکان سهامداری می کنیم.
شلعاب کماکان ممکنه به رشد خود ادامه دهد ، اما من طبق استراتژی خود عمل می کنم و امروز از شلعاب خارج شدم شاید مجددا ورود کنیم . سود خوبی داد خدای را شکر می کنم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
&& گـپارس حدود۷۵۰... خریدم
حرهشاد و نگاه میکنم..
شرکتهای ۱۵م سهمی ... خوب جواب میده..
تا ۵۰ م هم قابل قبوله..
بالای ۱۰۰م بنظر من سهم خودکشی مالیه. ...مگر به رانت.. یا موج ۵
.....
برای نوسان روزانه ..پ تابا ۴۱۱۱...پلاست۴۴۰ و کابگن۱۳۱۱ثنظام۱۴۱۴ و تکادو۴۵۰ . کگیش ۵۱۱۱نشستم
هر کدام بشه . ...تا ظهر تقدیم تابلو میشه.....
گروه حامیان بازار سرمایه.../:.grlim:./
برای حمایت گپارس ۶۷۰.خریدم که میانگین و به صفر تابلو برسه..
کارگزار قبول نکرد فردا ۱۰درصد دیگه از پلاست بگیریمو تسویه کنیم..
یا لااقل خو د گپارس و رو مثبت فردا بدیم....امان از بی پولی....
ولغدر ۲ پله دیگر خرید شد. ۱۱۰ تومان ونفت یک پله دیگر خرید شد ۱۷۲ تومان
جناب آباد خان عزیز هر پله از پله های شما چقدر نقدینگی احتیاج داره؟
بعد آیا به قیمت سهم بستگی داره؟یعنی هر چقدر سهم گرون تر باشه تعداد هر پله کمتره؟
میشه بگید پله هاتون رو چطوری انتخاب میکنید؟
نظر