امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
بورس شده کوره پولسوزی برای عده ایی.....پلوله..میخرن 510..515..فرداش..470...480..میفروشند..بمیلا 185 میخرن..174 میفروشن..و.دها مورد دیگه...بندگان خدا ...برید از بازار...دارید دار و ندارتون از دست میدید....اسلحه رو شقیقتون نگذاشتند..که بابد در بورس بمانید...پولتون بانگ بگذارید...وا...بنفعتونه......اگه قرا باشه ماهی 1 دونه از این دسته گل ها را به اب بدید سر سال...چیزی نمیماند از سرمایه ایی که حاصل دسترنجتونه...به خانوادتان خیانت نکنید...چاقو دست اهلش..پول سازه...دسته نا اهلش..به جا پول ..قفس میسازه... صلاح کار خویش خسروان دانند...پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
با سلام
چند روز بیمارستان بستری بودم برای آنژیو گرافی و کذا و هکذا.دیگر هی مثل این لوله باز کنی ها می آیند یک مته میزنند لوله های قبلم را می گشایند و بعد دوباره می گیرد لوله ها. دیگر باید این ساختمان را خراب بکنند و اینها بازی می باشد.این دوست پیرمرد زنجانی ام را پرتفو را سپردم به او. قبلا یادش داده بودم که چگونه بکند. خودش گفت پرتفو را درست می کنم. و میخرم و می فروشم. افسوس افسوس افسوس.یک چیزی را می گوید و خودش عمل نمی کند.در این چند وقت نشسته در خانه با معشوق بلوندش مشغول کیف بوده است و برای من صورت حساب ماسانده است و هزار دلار هم دستی گرفته است و از گز و شیرینی و نقل و نبات و کذا به حساب من خورده است و یک سهم هم نخریده و نفروخته است.دنیا عوض شده و دنیای سابق نیست.ای الهی کارد به شکم خودش و آن دختر قلمی بخورد که نمیدانم هرچه می خورد چرا چاق نمی شود.خوردنهایش هم زیاد است.اما چاق نمی گردد.حالا دوستم می گوید در عوض در واچ لیست 10 سهم برایت مد نگر قرار داده ام و کذا و کذا. اما تنها چیزی که به آن فکر کرده و مد نگر داشته معلوم است موهای بلوند دوستش و دیگر چیزها بوده است.گاهی فکر می کنم از زنم که خلاصی نمی یابم لااقل این دوست زنجانی ام را از خودم دور بنمایم اما هرچه سعی می کنم خودش را به من نزدیکتر می سازد.
با تشکرنه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
نظر
-
-
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوبیمه یک پله دیگر خرید شد 290 تومان
در سر خط خرید هم اوردر برای خرید دارم 2901 ریال
خرید شد . و هر چه 290 هم آمد در سر خط فروش خریدم
نترسید پول دارید کمک کنید به فروشنده ها خدمت کنیمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوبیمه
خرید شد . و هر چه 290 هم آمد در سر خط فروش خریدم
نترسید پول دارید کمک کنید به فروشنده ها خدمت کنیم
در 250 تا 270 و مقدار کمی در 290 به خرید توصیه کردیم.آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/11/07, 09:56.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوبیمه پیش به سوی صف خرید در 304 تومان
در 250 تا 270 و مقدار کمی در 290 به خرید توصیه کردیم.
ممکن است تا یک ماه دیگر نوسانی باشدAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
با افزایش قیمت نفت و قیمت دلار بهترین گروه برای سرمایه گذاری فقط و فقط پالایشی هستش دوستان. از گروه پالایشی در سبد سهام خود داشته باشید......
نظر
نظر