بله شاید سهم اشنا بخواهد 1 درصد شود که حدود 127000 تا دیگه میشود صبا تامین هم هر وقت سراغ سهمی میرود به تجربه خودم دیدم اوضاع سهم روبراه است یا میشود لااقل تا مدتی
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خوب مثل اینکه اول صبحی دارند یک کارهایی را می کنند یک صف هایی را چیده اند وسدهایی را برای جلوگیری از عرضه ها ایجادکرده اند
شاید امروز ازبازار حمایت بشود
ولی روند همان است ...اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
الان دوحالت داره اتفاق می افتد
یا بازار به سمت منفی بیشتر و یا رو به منفی با شیب کم درحال حرکت خواهد بود :
که دراین صورت باید به سمت سهم هایی با پی به ای پایین وفاند قوی و آینده خوب به امید dps خوب رفت .
ویا اینکه ممکن است بازار برگردد ودوباره شاهد مثبت شدن خوب بازار باشیم
که دراین صورت می توان برروی سهم هایی که افت خوبی راکرده اند و همیشه خوب هم بالا وپایین می روند رفت همان بتای بالایی دارند و ..اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Postخريد شزنگ در 730
اگر قرار باشد شاخص همچنان منفي باشد
بايستي چند سهم در پيتي هم بر روي تابلو سبز باشند
شزنگ امروز كف كانال نزولي خود براي چهارمين بار لمس كرد[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
وغدیر وفولاد و کبافق وباما کمی به سمت جلو گام برداشتند
مثل می خواهند آهنگ کاهش شاخص را بگیرند
فعلا که همه درانتظار پنج شنبه وجلسه اروپا هستند .
سنگ آهنی ها هم که هنوزنیامدند . و..اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط مازیار* پست شده است View Postاینقد دست دست کردم که کاما پرید >:pرو 4 مثبت نمیخرم!!!!!!!!
فکرمی کنم با سقوط شاخص به زیر 2400 شاید کمی حمایت راداشته باشیم
مخصوصا اینکه افت زیادی را کرده اند
مهم روندش بود که برگشت .
همیشه نمی توان کف را تشخیص داد
اگر در صف فروش می خریدی و باز صف فروش می شد چی !!!!
شپارس هایم راهم فروختم و بجایش فن آوا خریدم .
نقدینگی وارد نخواهم کرد فعلا تا اوضاع مساعدتر شوداشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
نظر