کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احتمالا سدور به پایان اصلاح خود رسیده است . خرید در قیمت حدود ۸۵ کم ریسک است .
ما صبر کردیم و تجربه خوب هم حاصل شد. در زیان هستیم ولی با سود خوب خارج خواهیم شد
سدور معاملات خوبی دارد ، احتمال صف خرید در امروز
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
چند نفر از کاربران مهربان و خوش نیت در نامه خصوصی مجتمع شدند و تقاضا نمودند که من به برخی حرف ها توجه ننمایم و فعالیت هایم رادر انجمن ادامه بدهم.من هم برای مقابله با زالوصفت بازی ها و بدذاتی ها با انرژی ۵۰ برابری بازگشته ام.همه باید در اینجا خودمان را برای مبارزه با زالوصفتی آماده نماییم. باتشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
پخش البرز : قیمت ۲۲۸ تومان تا ۶ ماه دیگر و در مجمع تا نزدیک ۴۰ تومان قابلیت پخش دارد و سهم برای خریدار ۱۸۸ تومان درمی آید اونم در شرایطی که سود سال آینده اش و حتی همین امسالش براحتی با کاهش سود بانکی و دریافت طلبهایش از دولت که باعث کاهش هزینه های مالیش می شود می تواند تا بیش از ۱۰۰ تومان رشد کند سهمی که به ازا هرسهم ۲۲۸ تومان مبلغ ۳۲۰۰ تومان فروش دارد مبلغ ۳۱۰ تومان سود ناخالص دارد مبلغ ۱۴۰ تومان سود عملیاتی دارد و تنها شرکت پخش داروی کشور است که تمام زمینها و سوله هایش ملکی و سند در اختیار است اصلا کسی نخرد چون نمی ارزد بگذارید برای امثال من
همه دنبال عرضه اولیه هستند
پخش البرز در سال ۹۱ در ارزش بازار ۱۰۵ میلیارد تومان عرضه اولیه می شود و تا ارزش بازار بیش از ۲۱۰ میلیارد تومان رشد می کند
الان سال ۹۶ پخش البرز در ارزش بازارزیر ۱۲۰ میلیارد تومان خریدار ندارد به نظر شما عرضه اولیه نیست --حالا تغییرات از آن زمان تا حالا :
سال ۹۱ فروش ۶۵۰ میلیارد تومان الان فروش پیش بینی شده بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان
سال ۹۱ سود ناخالص ۶۵ میلیارد تومان و اکنون سود ناخالص پیش بینی شده ۱۶۲ میلیارد تومان
و...
برترین عرضه اولیه برای خرید است
شکلر خریدیم سهم دلاری و صادراتی با فروشنده کم و تعدیلات پی در پی و سود سازی عالی به نظر من ۷۰۰ تومان را می تواند با کمی زمان دادن به احتمال بسیار زیاد ببیند و به نظرم یکی از بهترین گزینه های خرید حال حاضر بازار است
تمامی پست های بنده نظرات شخصی است پس با بررسی خود تصمیم بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر