کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احتمالا سدور به پایان اصلاح خود رسیده است . خرید در قیمت حدود 85 کم ریسک است .
ما صبر کردیم و تجربه خوب هم حاصل شد. در زیان هستیم ولی با سود خوب خارج خواهیم شد
سدور معاملات خوبی دارد ، احتمال صف خرید در امروز
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
چند نفر از کاربران مهربان و خوش نیت در نامه خصوصی مجتمع شدند و تقاضا نمودند که من به برخی حرف ها توجه ننمایم و فعالیت هایم رادر انجمن ادامه بدهم.من هم برای مقابله با زالوصفت بازی ها و بدذاتی ها با انرژی 50 برابری بازگشته ام.همه باید در اینجا خودمان را برای مبارزه با زالوصفتی آماده نماییم. باتشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
پخش البرز : قیمت 228 تومان تا 6 ماه دیگر و در مجمع تا نزدیک 40 تومان قابلیت پخش دارد و سهم برای خریدار 188 تومان درمی آید اونم در شرایطی که سود سال آینده اش و حتی همین امسالش براحتی با کاهش سود بانکی و دریافت طلبهایش از دولت که باعث کاهش هزینه های مالیش می شود می تواند تا بیش از 100 تومان رشد کند سهمی که به ازا هرسهم 228 تومان مبلغ 3200 تومان فروش دارد مبلغ 310 تومان سود ناخالص دارد مبلغ 140 تومان سود عملیاتی دارد و تنها شرکت پخش داروی کشور است که تمام زمینها و سوله هایش ملکی و سند در اختیار است اصلا کسی نخرد چون نمی ارزد بگذارید برای امثال من
همه دنبال عرضه اولیه هستند
پخش البرز در سال 91 در ارزش بازار 105 میلیارد تومان عرضه اولیه می شود و تا ارزش بازار بیش از 210 میلیارد تومان رشد می کند
الان سال 96 پخش البرز در ارزش بازارزیر 120 میلیارد تومان خریدار ندارد به نظر شما عرضه اولیه نیست --حالا تغییرات از آن زمان تا حالا :
سال 91 فروش 650 میلیارد تومان الان فروش پیش بینی شده بیش از 1600 میلیارد تومان
سال 91 سود ناخالص 65 میلیارد تومان و اکنون سود ناخالص پیش بینی شده 162 میلیارد تومان
و...
برترین عرضه اولیه برای خرید است
شکلر خریدیم سهم دلاری و صادراتی با فروشنده کم و تعدیلات پی در پی و سود سازی عالی به نظر من 700 تومان را می تواند با کمی زمان دادن به احتمال بسیار زیاد ببیند و به نظرم یکی از بهترین گزینه های خرید حال حاضر بازار است
تمامی پست های بنده نظرات شخصی است پس با بررسی خود تصمیم بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر