کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خرید ثتوسا در حدود قیمت 155 تا 165 با هدف 220 تا 240 تومان ( احتمالا یک abc کوتاه مدت ) با حد ضرر 150 تومان مناسب است.
من خودم الان در 1604 ریال سفارش خرید دارم .
پلاسک هم صف خرید 2 میلیونی تشکیل داد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
سلام امید احتمالا به بالای 200 برسد امروز حقوقی خوب داره حمایت می کنه ، شخصا آن اندک سهم عرضه اولیه را در 196 تومان سفارش فروش گذاشتم چون رصد آن وقتم را می گیرد . ولی نظر شخصی ام این است که بین 220 تا 250 متعادل خواهد شد البته حمایت حقوقی شرط است و حقوقی های توانمندی دارد و شرکت هم به نوعی تک سهم محسوب می شود درود
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دیروز مقداری دیگر ثتوسا در حدود قیمت 156 تومان خرید شد
امروز حجم معاملات پایین است زیر 155 هم سفارش خرید داریم.
احتمالا از قیمت 155 که انتظار آن را هم داشتیم برگشت کرده ، امروز در ابتدای وقت حجمی نخورده بود ولی الان خوب معامله می شود.من اگر قیمت به زیر 160 برگردد به خرید ادامه خواهم داد و در صورت رشد بازی سهم را تماشا خواهم کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بنیادی ترین و آینده دار ترین سهام بازار فقط پالایشی و فولادی ها می باشند .با توجه به حجم معاملات انجام شده سهمهای این گروه در قیمتهای کنونی کف سازی انجام داده اند و آماده صعود.
جو متشنج کشور هم ارام شده بازار به حالت عادی و صعودی برخواهد گشت
نظر