کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
بورس جای عجیبی است 3 ماه پیش خکار را در حدود 100 نمی خریدن و امروز حچم بالای 13 میلیون در 145 تومان می خورد.
من 90 درصد سهام خودم را که با میانگین 130 تومان بود امروز فروختم . و مقداری را نگه داشتم .
نمی دانم درست بود یا نه ، ولی اگر اصلاح کند گزینه بسیار خوبی است . من فکر می کنم آنهایی هم که امروز خزیدن اشتباه نمی کنن، رصد می کنیم
من از خکار در قیمت 151 تومان بطور کامل خارج شدم . در مدت کوتاهی 50 درصد رشد کرده است.
احتمال ادامه رشد آن هست
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دوستانی که نقد هستند و می خواهند سهامی به صورت میان مدت ( و نه برای نوسانگیری) خریداری نمایند، بهتر است در هفته دوم و هفته های آخر اسفند ماه خرید خود را انجام دهند چون همیشه در این زمانها به علت فشار فروش جهت تامین نقدینگی برای شب عید و فروش صندقها جهت بازدهی آخر سال خود ، می توان سهمها را به قیمت های پایینتری خریداری نمود .
سلامت و تندرست و در پناه حق باشید - با تقدیم احترام - بابک 52
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
کل صف خودرویی ها رو دادند . فقط و فقط به خاطر درج یه خبر اینها صف شده بودند . وقتی لیدر گروه یعنی خودرو صف نیست قطعا ورود به این گروه فعلا مناسب نیست . فعلا با این وضع دلار صعود خودرویی ها شروع نشده . اینها فقط برای بازگشایی خساپا و یه چند تا سهم دیگه جو بازار رو با خبرها + کردند ، وقتی دلار گران بشه فقط سهام دلاری ارزشمند هستند و تک سهم ها . این افرادی که می آیند و سهام خودرویی را با این همه زیان انباشته می خرند باید فقط برای نوسانگیری این کار را بکنند وگرنه با این وضعیت دلار و وضعیت نامشخص برجام و ... خرید خودرویی به جز نوسانگیری استباه هست . لیدر گروه فقط خودرو و تا زمانی که لیدر حرکت نکنه گروه جایی نخواهد رفت .
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
واحیا اضافه کردم.ببینم بالاخره روی کدوممون کم میشه
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
راگرس چون شناوریش حیلی کمه و ار این شناوریش هم فکر میکنم ار 7 درصد کلا 6درصد دست صندوقها و حفوفیهاس
میمونه 1درصد که اونم فروشنده نداره و فقط همراهی میخواد سهم
2برابر رو نمیتونم بگم ولی همراه با یک حد ضرر معقول خیلی خوبه
تو دو سال اخیر خیلی گرون شده 5 برابر شده ممکنه همراهی نکنن یه ریسک دیگه هم داره حقوقی شیر فلکه رو باز کنه غرق سوده. در ضمن پیک قیمتی که سهم در نمودار تعدیل نشده دیده 3550 تومان بوده الان یجورایی سهم مساوی قله آذر ماه 92 هست.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر