امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    پلاسک صف 3 میلیونی در 95 دارد زیر 100 توصیه به خرید دارم
    باز هم زیر 100 تومان توصیه به خرید پلاسک دارم خودمان هم فول سهم پلاسک هستیم و سهامداری می کنم

وشمال را هم حدود 40 درصد در سود هستیم و سهامداری می کنیم
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mehdi 1000
      ستاره دار(2)
      • Mar 2011
      • 313

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
      سیمان تهران سهم خوبیه برا خرید
      [/URL][/IMG]
      با تشکر از تحلیل های شما دوست گرامی
      بنظر بنده این مثلث موج 4 اصلاحی است و سهم یک ریزش دیگر تا سطح 120 خواهد داشت با رسیدن به این محدوده اصلاح طولانی مدت سهم تمام خواهد شد
      بنظرم اونجایی که (3) در نظر گرفتید (1) در نظر بگیرید ادامه موج شماری درست خواهد شد، در نتیجه چون به انتهای مثلث رسیده بزودی ریزش تازه ای رو تجربه خواهد کرد.
      آخرین ویرایش توسط mehdi 1000؛ 2018/02/16, 23:16.

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

دوستان کم کم زمان حرکت شرکتهای سرمایه گذاری فرا رسیده. سهمهایی از قبیل وپنرو و ونفت از رشد بازار جا مانده اند
        ......

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در تابا دنبال ده بیست تومان پایین تر برای خرید نباشید ، من فول سهم تابا هستم و توصیه می کنم زیر 440 خرید های خود را تکمیل کنید
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

وشمال هم خوب خریدار داره و هم خوب فروشنده ، فروشنده ها در سود خوب هستن مبارکشون باشه ، من نصف سهام را فروختم و نصف دیگر را نگه می دارم ولی به رشدش امتیاز بیشتری می دهم

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

ثتوسا به نظر زمان زیادی برای حرکت ثتوسا باقی نمانده ، خیلی خوب در حدود 170 سهم رو جمع کردن و احتمالا رشد خوبی در انتظار این سهم است

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

ثتوسا به نظر زمان زیادی برای حرکت ثتوسا باقی نمانده ، خیلی خوب در حدود 170 سهم رو جمع کردن و احتمالا رشد خوبی در انتظار این سهم است
                خاور -ذوب- خکاوه-ثنوسا از افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی معاف شدند.
                ثنوسا با صف خرید خوبی باز میشه.
                انشالله

نظر

• ahmad m
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2012
                  • 969

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                  بنظر بنده این مثلث موج 4 اصلاحی است و سهم یک ریزش دیگر تا سطح 120 خواهد داشت با رسیدن به این محدوده اصلاح طولانی مدت سهم تمام خواهد شد
                  بنظرم اونجایی که (3) در نظر گرفتید (1) در نظر بگیرید ادامه موج شماری درست خواهد شد، در نتیجه چون به انتهای مثلث رسیده بزودی ریزش تازه ای رو تجربه خواهد کرد.
                  سلام ممنون از توجه شما از نظر من این مثلث 4 نیست . این مثلث روند عوض میکنه تصویر پایین و در مورد موج شماری به نظر من جای 3 با A میتونه عوض بشه که با یک ABC مواجه باشیم ولی موج 1 !!! خیر چون موج 1 رو اسیلاتور تایید نمیکنه چون انتهای موج 3 پیک اسیلاتور رو باید داشته باشیم که نداریم موج 3همیشه ممنتم داره و اسیلاتور تو فاز منفی پیک میزنه.
                  چیزی که من روی نمودار اوردم 1/10 چیزی هست که بررسی کردم و یکی از اونا عامل زمان هست. تکنیکال حرف زدن نیست زبان نمودار هست . رهنمودها همراه نمودار باشه بهتره
                  [IMG][/IMG]
                  لینک تصویرhttp://uupload.ir/files/atjf_%D8%B3%...9%86%D9%87.png
                  آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2018/02/17, 16:09.
                  بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• aminian
                    كاربر فعال
                    • Oct 2012
                    • 663

خرید حق رایان به قصد شرکت در حراج حق
                    سهم با این پتانسیل قیمت تعادلی اون 150 تومنه

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                      سلام ممنون از توجه شما از نظر من این مثلث 4 نیست . این مثلث روند عوض میکنه تصویر پایین و در مورد موج شماری به نظر من جای 3 با A میتونه عوض بشه که با یک ABC مواجه باشیم ولی موج 1 !!! خیر چون موج 1 رو اسیلاتور تایید نمیکنه چون انتهای موج 3 پیک اسیلاتور رو باید داشته باشیم که نداریم موج 3همیشه ممنتم داره و اسیلاتور تو فاز منفی پیک میزنه.
                      چیزی که من روی نمودار اوردم 1/10 چیزی هست که بررسی کردم و یکی از اونا عامل زمان هست. تکنیکال حرف زدن نیست زبان نمودار هست . رهنمودها همراه نمودار باشه بهتره

لینک تصویرhttp://uupload.ir/files/atjf_%D8%B3%...9%86%D9%87.png
                      با تشکر از هر دو بزرگوار ،

ستران : به نظرم مثلث موج 4 است و برای تکمیل موج 5 قیمت به کمتر از 1399 ریال خواهد آمد و احتمالا قیمت کف بین حدود 139 تا 110 تومان خواهد بود با احتمال بیشتر 125 تا 110 تومان.
                      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/02/18, 00:28.

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 969

با تشکر از هر دو بزرگوار ،

ستران : به نظرم مثلث موج 4 است و برای تکمیل موج 5 قیمت به کمتر از 1399 ریال خواهد آمد و احتمالا قیمت کف بین حدود 139 تا 110 تومان خواهد بود با احتمال بیشتر 125 تا 110 تومان.
                        عرض ارادت دارم
                        حالا که زحمت شد براتون یه سری هم به 90 تومن بزنه بد نیستا بازم بررسی کنید:)
                        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

خرید سدور در 73
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

عرض ارادت دارم
                            حالا که زحمت شد براتون یه سری هم به 90 تومن بزنه بد نیستا بازم بررسی کنید:)

با درود ، @};-

ستران : گرچه اشاره من به 1399 ریال هم هست و اگر کمتر از این لمس شود تایید مثلث بعنوان موج 4 خواهد بود . اما مهم ارادت ماست به دوستان فهیم ، مابقی حاشیه است و حداقل برای خودم یادگیری ، اگر نظری دارم با این پیش فرض است که احتمالا اشتباه خواهد بود.
                            2.5 سال تجربه زیاد نیست اما اگر در کنارش رشد باشد خوب است.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

خرید ورازی
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

وشمال هم خوب خریدار داره و هم خوب فروشنده ، فروشنده ها در سود خوب هستن مبارکشون باشه ، من نصف سهام را فروختم و نصف دیگر را نگه می دارم ولی به رشدش امتیاز بیشتری می دهم
                                وشمال معاملات خوبی دارد و احتمال اینکه تا حدود 170 تومان هم رشد کند هست نیمی را خارج شدیم و با مابقی سهامداری می کنیم ، امروز صف خرید شود ، وارد 50 درصد سود می شویم.

نظر

در حال کار...
                                X