کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وشمال معاملات خوبی دارد و احتمال اینکه تا حدود 170 تومان هم رشد کند هست نیمی را خارج شدیم و با مابقی سهامداری می کنیم ، امروز صف خرید شود ، وارد 50 درصد سود می شویم.
از وشمال بطور کامل خارج شدم ولی احتمالا افزایشی باشد. در حدود 85 تومان هم توصیه به خرید کردم . مبارک دوستانی که آن موقع خریدن.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پلاسک وارد روند صعودی شده و طی چند روز گذشته حجم بسیار خوبی معامله شده ، مهمترین مقاومت پلاسک محدود 120 تا 130 تومان است که آن را با کمی اصلاح رد می کند تارگت پلاسک در میان مدت به نظرم 150 ، 200 و 240 تومان باشد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دارم بررسی میکنم چه سهمی یکماه قبل با حجمهای بالا در کف قیمتی معامله شده و الان در سکوت خبری به سر میبره
تا
اون بخرم
اینجور سهم ها را پیدا کنیم بخریم لذت خریدش و سودش عالی است
پیدا کنید دوستان
خدا خواست و ما توانستیم
دارم بررسی میکنم چه سهمی یکماه قبل با حجمهای بالا در کف قیمتی معامله شده و الان در سکوت خبری به سر میبره
تا
اون بخرم
اینجور سهم ها را پیدا کنیم بخریم لذت خریدش و سودش عالی است
پیدا کنید دوستان
برای نوسان و کوتاه مدت
ار نظر روانشناسی برام خیلی سخته سهمی داشته باشم که تو کف قیمتی باشه و بازار رو دارم میبینم سهمای دیگه دارن رشد میکنن
تاره میشه و میتونم هم ار اونها سود بگیریم
ترجیجا میدم سهمی بخرم که رشد کرده باشه و تو حمایتهای فیبوناچی وارد بشم
تو حمایت دنبال این میگردم که تو متناظر فیبوناچی ام حمایت استاتیک هم داشته باشه
بعد میرم سراغ رصد کندلی قیمت و تو روزهای که بازار رو رصد میکنم
نمودار قیمت هم در کنارش برام بار هست و قیمت رو تو تایم فریم 30 دقیقه و روزانه با سقف و کف کندل روز قبل رصد میکنم
تو این اوضاع نوع اردهای خریدار و فروشنده رو لحاظ میکنم و سعی میکنم
نوع اردها و کندلها رو تماشا میکنم و وارد میشم
////////////
بهترین حالت برام سهمای هستن که شارپ رفتن بالا ولی تو اصلاح یا دارن الگوی ///پنت ///میسارن
یا اینکه تا 38 و 50 اصلاح کرده باشن
با این روش دیکه خواب سرمایه ندارم و میدونم نهایت یک هفته تکلیفم روشن هست و 10 تا 20درصد گرفتم
//////
قدرت خریدار و تو بازار رصد میکنیم همیشه و با اونها هم جهت میشم
//////
سهم خرینگ و ختوقا رو نمودارشو ببینید
هر دو بعد ار رشد اصلاحی نکردن و یک ///پنت //ساختن و میرن بالا
ار نظر روانشناسی برام خیلی سخته سهمی داشته باشم که تو کف قیمتی باشه و بازار رو دارم میبینم سهمای دیگه دارن رشد میکنن
تاره میشه و میتونم هم ار اونها سود بگیریم
ترجیجا میدم سهمی بخرم که رشد کرده باشه و تو حمایتهای فیبوناچی وارد بشم
تو حمایت دنبال این میگردم که تو متناظر فیبوناچی ام حمایت استاتیک هم داشته باشه
بعد میرم سراغ رصد کندلی قیمت و تو روزهای که بازار رو رصد میکنم
نمودار قیمت هم در کنارش برام بار هست و قیمت رو تو تایم فریم 30 دقیقه و روزانه با سقف و کف کندل روز قبل رصد میکنم
تو این اوضاع نوع اردهای خریدار و فروشنده رو لحاظ میکنم و سعی میکنم
نوع اردها و کندلها رو تماشا میکنم و وارد میشم
////////////
بهترین حالت برام سهمای هستن که شارپ رفتن بالا ولی تو اصلاح یا دارن الگوی ///پنت ///میسارن
یا اینکه تا 38 و 50 اصلاح کرده باشن
با این روش دیکه خواب سرمایه ندارم و میدونم نهایت یک هفته تکلیفم روشن هست و 10 تا 20درصد گرفتم
//////
قدرت خریدار و تو بازار رصد میکنیم همیشه و با اونها هم جهت میشم
//////
سهم خرینگ و ختوقا رو نمودارشو ببینید
هر دو بعد ار رشد اصلاحی نکردن و یک ///پنت //ساختن و میرن بالا
این روش شما هم خوبی داره هم بدی
خوبیش به قول شما عدم خواب سرمایه است
بدیش امکان ضرر زیاد
روش من هم بدی و خوبی داره
بدیش خواب سرمایه
خوبیش احتمال ضرر اندک در کنار انتظار برای رشدهای عالی و حداقل 50%
خدا خواست و ما توانستیم
نظر