کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
برخط دوستی رو باز کردم....اکسیره....این چند روز که دقت کردم اولا تاخیر داره....امروز هم که ماشالا بارها لگ و خروج اتومات و خطا و بازگشت به تنظیمات اولیه! این سامانه یکی از افتضاحترین هاست
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
خریدار ونیرو و ونیروح یه جوری در صف خرید میخره که انگار داره فروشنده رو به بازی میگیره
خیلی جالبه
خدا خواست و ما توانستیم
خزامیاد حجم عجیبی زد
اگر فردا بتونن صف خریدش کنن رشد خوبی میکنه
مگر نه فردا اگر صف خریدش شل کنه از 258میلیون خرید امروز 200میلیونش فروشنده میشه
اون وقت کار خریدار سخته چون در این حالت باید یه 200میلیون دیگه هم از فروشنده دست اول بخره
کلا فردا روز سختی داره
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
زامیاد امروز منفی کرد و به استقبال بهار رفت اونایی که پول لازم بودنم دیروز فروختن به اونایی که طمعکار و عجول بودن
البته زامیاد تا 130 تومن هم میتونه رشد کنه به موقع اش
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر