امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط ahmad sadeghian پست شده است View Postسلام جناب abad شما هنوز پلاسک رو دارید؟
بله با پلاسک همراه هستم احتمالا تا حدود 85 اصلاح کند و بعد احتمالا رشد اصلی خود را شروع کند .
یک احتمال ضعیف هم هست که برود برای قیمت حدود 72 تومان ، که البته خیلی ضعیف است.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
تمحرکه معاملات خوبی دارد
سفارود یک پله دیگر سفارش داشتیم خرید شد 85 تومان
تابا حجم معاملات بسیار اندک
پلاسک به سلامتی صف فروش سهامداری می کنیمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postاز خوساز خارج شدم احتمال صعود بیشتر زیاد است . صف خرید دارد 285 تومان
یک پله دیگر تمحرکه در 162 خرید شد.
این سهم را رصد می کنیم تا دوباره به آن ورود داشته باشیم.
نیم پله دیگر در سفارود در 842 ریال خرید شد.در حدود 82 هم سفارش خرید داریم
خرید تمحرکه را در قیمت های فعلی حدود 160 را فرصت می دانم. کمتر که چه بهتر ( من در کف قیمت امروز سفارش خرید دارم
خرید پلاسک را هم خوب می دانم در حدود 90 حتی اگر بیاد به سمت 72 و ما صبر خواهیم کرد و خرید را افزایش خواهیم داد.آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/03/07, 10:41.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
خرینگ اگر حجم مبنا رو بردارن
فردا ار صف فروش به صف خرید نوسان میده
فعلا دارم حجم مبنا رو رصد میکنم
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
نظر
-
توصیه می کنم حتما از گروه خودرو سهمی را در سبد داشته باشید.
حالا می بینم من خکار را را مفت فروخته ام . خکار 70 درصد رشد داشته در 2 ماه
پلاسک را نگه می دارم چون در کف قیمت استAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Postخرینگ اگر حجم مبنا رو بردارن
فردا ار صف فروش به صف خرید نوسان میده
فعلا دارم حجم مبنا رو رصد میکنم
45 نفر رور قبل که صف فروش بود
اندازه حجم مبنا برداشتن و امروز هم همون 45 نفر 7 میلیون برداشتن و سهم رو ار منفی تا مثبت 4 بردن
البته اینها تو منفی خریدن
/////
نظر
-
تو گروه خودرو //خکاوه فردا هم مثبت باشه و بره بالای سقف اخریش
گروهش میتونه راحتتر رشد کنه
نکنه //منفی هست گروه و میشه گفت میرن برای کف ساری
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postخوساز صف فروش است در 244 تومان ، صعود نکرد و وارد اصلاح شد.
این سهم را رصد می کنیم تا دوباره به آن ورود داشته باشیم.
نیم پله دیگر در سفارود در 842 ریال خرید شد.در حدود 82 هم سفارش خرید داریم
خرید تمحرکه را در قیمت های فعلی حدود 160 را فرصت می دانم. کمتر که چه بهتر ( من در کف قیمت امروز سفارش خرید دارم
خرید پلاسک را هم خوب می دانم در حدود 90 حتی اگر بیاد به سمت 72 و ما صبر خواهیم کرد و خرید را افزایش خواهیم داد.
سفارود و ثتوسا (س.توسعه و عمران استان اردبيل ) هر دو صف خرید شدندAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر