کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز به نمادهای بازار پایه نگاه میکردم اگر شنبه مثبت بزنن بعضی ها دو تا واگرایی مثبت پشت هم ثبت میکنن
توی این تعطیلی حسابی بررسی کنید
احتمالا شنبه لااقل در بازار پایه که من بررسی کردم متفاوت خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در بیمارستان می باشم. دو روز یکبار خونم را مثل نفت که مشتقاتش را میگیرند پلاسما و کذا و سلول بنیادی اش را میگیرند تا به خودم تزریق بنمایند.خروج ترامپ که ای الهی به زمین گرم صحراهای نوادا بخورد با مغز را در بیمارستان با جولی پرستار خوشگلم دیدیم. 50 بار بخاطر زالوصفت بازی و حرفهای ترامپ از من عذر خواهی نموده است. روزی دو ماچ هم جیره بندی نموده و به من می کند. من هم از دیروز این شعر را برایش به انگلیسی خواندم: دزدی بوسه عجب دزدی پر منفعتیست
که اگر بازستانند دو چندان گردد.
خوشش آمد و یک ماچ هم بعدش من نمودم. فکر می کنم حالم خراب می باشد که سهمم از یک ماچ به تو تا افزایش یافته است.شاید هم در برنامه پزشکی باشد این ماچ ها برای روحیه دادن.اما ای کاش اگر قرار است هی خون بکشند و اذیت بگردم یک ماچ هم عزائیل بنماید تا نجات یابم.قبلا زالوصفتان از خون ما می مکیدند.حالا خون خودم را در شیشه می نمایند و بعد 4 تا قطره مشتقاتش را میزنند به خودم. دقیقا مثل یارانه ها می باشد.
یک دو پست دیگر می نویسم بعد میروم هوا بخورم. هوا بهشتی می باشد.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
بعضی از سهامهای پرحجم بازار پایه هفته آتی را با رشد ۳۰تا۵۰درصد خاتمه خواهند داد
خدا خواست و ما توانستیم
بعضی از سهامهای پرحجم بازار پایه هفته آتی را با رشد ۳۰تا۵۰درصد خاتمه خواهند داد
از شرکت کنندگان بیشمار در مسابقه مشخصه هفته اتی رشد وحشتناکی میکنن چون برجام بهم نخورده و همچی گل و بلبله و ملت راحت سرمایه گذاری میکنن تو بورس خخخخخخخخخخ
در بیمارستان می باشم. دو روز یکبار خونم را مثل نفت که مشتقاتش را میگیرند پلاسما و کذا و سلول بنیادی اش را میگیرند تا به خودم تزریق بنمایند.خروج ترامپ که ای الهی به زمین گرم صحراهای نوادا بخورد با مغز را در بیمارستان با جولی پرستار خوشگلم دیدیم. 50 بار بخاطر زالوصفت بازی و حرفهای ترامپ از من عذر خواهی نموده است. روزی دو ماچ هم جیره بندی نموده و به من می کند. من هم از دیروز این شعر را برایش به انگلیسی خواندم: دزدی بوسه عجب دزدی پر منفعتیست
که اگر بازستانند دو چندان گردد.
خوشش آمد و یک ماچ هم بعدش من نمودم. فکر می کنم حالم خراب می باشد که سهمم از یک ماچ به تو تا افزایش یافته است.شاید هم در برنامه پزشکی باشد این ماچ ها برای روحیه دادن.اما ای کاش اگر قرار است هی خون بکشند و اذیت بگردم یک ماچ هم عزائیل بنماید تا نجات یابم.قبلا زالوصفتان از خون ما می مکیدند.حالا خون خودم را در شیشه می نمایند و بعد 4 تا قطره مشتقاتش را میزنند به خودم. دقیقا مثل یارانه ها می باشد.
یک دو پست دیگر می نویسم بعد میروم هوا بخورم. هوا بهشتی می باشد.
ارزوی سلامتی وتندرستی برای امام قلی خان عزیز با اون نوشته های زیباشون/:.Heart.:/
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
همانطور که پیش بینی میشد با توجه به ورود نقدینگی بازار روی مدار صعودی و مثبت قرار گرفته و تازه استارت برگشت بورس بعد از چندماه منفی خوردن و افت شدید قیمتها زده شده
اگر قرار باشد ثناریو تحریمهای زمان احمدی نژاد که با افزایش نزخ دلار و نفت همراه بود و باعث افزایش سود آوری و جهش قیمتی اکثر شرکتها شد و شاخص در کمترین زمان از 30 هزار واحد به سمت 90 هزار واحد رفت ، باید منتظر یک رشد اساسی و شارپ در بازار بورس باشیم.
بازارهای دلار و طل امروزا با رکود و البته شروع کاهش قیمتها همراه بود. مطمن باشید سرمایه ها چاره ای ندارند بجز ورود به بازار بورس.
خیلی از سهمهای بازار شدیدا افت کرده اند و مستعد رشد میباشند همچون سهمهای کوچک با حجم مبنی پایین و همچنین سهمهای بازار پایه که با افت 10درصدی هم اکنون واقعا به قیمتهای جذابی رسیده اند.
یکی از سهمهایی که بیشترین افت را در بازار داشته پتروشیمی فسا میباشد که واقعا مستعد رشد و مورد توجه بازار قرار گرفته.
امروز فسا نشان داد بیشترین حجم در بازار پایه و بیشترین معاملات در این گروه مربوط به این سهم میباشد که خود نشاندهنده ورود نقدینگی به سهم و استارت روند صعودی آن است.
با این بازارفقط و فقط سهامداری کنید و اسیر نوسانات مثبت و منفی و اخبار حاشیه ای نشوید که ضرر میکنید.دوآیتم افزایش قیمت نفت و افزایش نرخ دلار به تنهایی ضامن رشد بازار است. هرکس در این بازه زمانی فروشنده باشد مطمن باشد در آینده با قیمتهای خیلی بالاتر باید وارد بازار بشود.
نظر