کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
آمار وزارت صنایع و معادن و گمرک کشور منتشر شد. یک گزارش عالی و فوق العاده و خیره کننده از فولاد کاوه
بالاترین ضریب رشد صادرات در بین شرکتهای فولادی کشور در ماههای اسفند 96 و فروردین 97 و اردیبهشت97 .
✅ رشد 323 درصدی صادرات شمش بیلت کاوه
✅ بیلت کاوه 323%+⬆️⬆️
✅ مبارکه 23%-
✅ ذوب آهن 11%-
✅ خوزستان 21%-
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
خدا خواست و ما توانستیم
باز هم کگاز اضافه کردم
دوستان شرکت شیشه وگاز سال 95 حدود 8 میلیون دلار فروش صادراتی داشته درسال 96 تا نیمه اول حدود 3 میلیون دلار فروش صادراتی داشته که تماما با دلار جهانگیری تسعیر شده (4200) حالا درنظر بگیرید که این شرکت دلارهای دریافتی امسال را در سامانه نیما ثبت نمی کند وجزلیست اعلامی دولت نیست پس اگرامسال همان 8 میلیون دلار سال 95 را بفروشد با نرخ میانگین هر دلار 7000 تومن تسعیر کند حدود 56 میلیارد تومان می شود یعنی به طور ناخالص هر سهم حدود 225 تومن سود می شود + 50 درصد هم فروش داخلی دارد که اون اصلا هم درنظر نمی گیریم . لازم به توضیح است که 100 درصد تامین مواداولیه شرکت تماما از داخل تهیه می شود . امسال سال کگاز است
نظر