امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • قاتل بروسلی
    كاربر فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۸۴

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Mehdi۱۴۰۰ پست شده است مشاهده پست
    فاراک صف فروش ۱۴ میلیونی تا الان
    احتمالا بیشتر هم میشه
    تو این بازار چرا آخه؟!
    دقیقا سوال من هم هست.گفتم شاید خبری شده که ما از اون بی خبریم
    آخرین ویرایش توسط قاتل بروسلی؛ ۱۳۹۷/۰۴/۰۴، ۰۹:۳۴.
    کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
    ندایی آمد که :
    او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(۱۹)
      • تیر ۱۳۹۲
      • ۳۰۲۴

دقت کردید که سازمان بورس حساسیتش به رشد بالای ۲۰ درصد کم شده!
      احتمالا دلیل و توجیه خوبی برای رشد بازار کشف کرده که تغییر دیدگاه داده

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (۲۷)
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۱۷۰۲۹

فروش کلیه کفراها روی ۵۹۴۵ و شناسایی سود

فروش کلیه شکربن ها به صف خرید و شناسایی سود

فعلا به جز لسرما کلا نقد شدم و به دنبال سهم خوب که در کف قیمتی باشد هستم

به نظر بنده با توجه به خبر ذیل در خصوص عدم خرید ارز به جز نرخ ۴۲۰۰ از پتروشیمی ها و محصولات فولادی ، اکثر این سهمها فردا در قیمتهای منفی معامله خواهند شد .

بازار با یه شایعه رکب خورد و برای این سهمها صف خرید بسته شد!!!

آخرین ویرایش توسط بابک ۵۲؛ ۱۳۹۷/۰۴/۰۴، ۲۲:۵۷.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (۲۷)
          • اسفند ۱۳۸۹
          • ۱۷۰۲۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، بر اساس اين ابلاغيه كليه صادركنندگانبه غير ازصادركنندگان فرآورده هاي نفتي، پتروشيمي، محصولات فولادي و فلزات رنگي كه فهرست آنها در تاريخ ۱۳۹۷/۳/۱۳ توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شده است، مي توانند ارز حاصل از صادرات خود را به نرخ رسمي به واردات كالاهاي گروه (۳) كه توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است، اختصاص دهند.

و دولت همچنان بر همان حرف قبلی تاکید کرده ... به غير از صادركنندگان فرآورده هاي نفتي، پتروشيمي، محصولات فولادي و فلزات رنگي...

دوستاني كه سهام فولادي و پتروشيمي و نفتي و ... مي خرند اشتباه نكنند ، نوشته شده به غير از صادركنندگان ...،

خريد اين سهمها به دليل فروش دلار با نرخ توافقي اشتباه محض هست و همانطور كه در گزارشها بر روي كدال هم مشاهده مي فرماييد همه اين سهمها دلار را ٤٢٠٠ لحاظ نموده اند

نظر

• قاتل بروسلی
            كاربر فعال
            • بهمن ۱۳۹۰
            • ۶۸۴

خرید وساپا در منفی
            کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
            ندایی آمد که :
            او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۹۴
              • ۷۵۲۴

در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پست
              علاوه بر ثتوسا از تمحرکه دیروز و امروز خارج شدم ، و به نقدینگی افزودم . مقاومت حدود ۱۷۰ مقاومتی سختی برای تمحرکه است بتواند ۱۷۵ را با حجم خوب رد کند می رود بالای ۲۰۰ ، من ترجیح دادم خارج بشوم ، ورود اولیه به تمحرکه اشتباه بود ولی میانگین کم کردم و حالا با سود خارج شدم.

بازار را برای ورود برخی سهام رصد می کنم با حوصله و صبر .
              لسرما یک پله از صف فروش ۳۲۲ تومان خرید شدپله های بیشتری خرید خواهد شد روند را رصد می کنیم . احتمال افت لسرما هنوز وجود دارد. زمانی وقتی ۲۰۰ قیمت داشت هم ورود داشتیم ولی با سود کم فروختیم و صبر نکردیم ( که بعد ۳ برابر شد )
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۱۵۰۱۷

خرید تاپیکو
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۴
                  • ۷۵۲۴

لسرما یک پله از صف فروش ۳۲۲ تومان خرید شدپله های بیشتری خرید خواهد شد روند را رصد می کنیم . احتمال افت لسرما هنوز وجود دارد. زمانی وقتی ۲۰۰ قیمت داشت هم ورود داشتیم ولی با سود کم فروختیم و صبر نکردیم ( که بعد ۳ برابر شد )
                  لسرما یک پله دیگر هم خرید شد. ۳۲۲ تومان
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • خرداد ۱۳۹۰
                    • ۱۵۰۱۷

با خبر عرضه پترو پارس فردا گروه پتروشیمی برگشت خوبی خواهد داشت
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Milad 999
                      ستاره‌دار (۱)
                      • اسفند ۱۳۹۱
                      • ۲۲۹

در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پست

دوستاني كه سهام فولادي و پتروشيمي و نفتي و ... مي خرند اشتباه نكنند ، نوشته شده به غير از صادركنندگان ...،
                      بابك جان منفي امروز به دليل امنيتي شدن جو در بازار تهران و همچنين در سود بودن بسياري از سهامداران هست و ربطي به هيچ بخشنامه اي نداره

در مورد اون بخشنامه هم دولت راهي نداره جز اينكه دلار آزاد رو به رسميت بشناسه
                      گاهی می‌خندیم به روزهایی که می‌گریستیم و گاهی می‌گرییم به روزهایی که می‌خندیدیم

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (۲۷)
                        • اسفند ۱۳۸۹
                        • ۱۷۰۲۹

در اصل توسط Milad ۹۹۹ پست شده است مشاهده پست
                        بابك جان منفي امروز به دليل امنيتي شدن جو در بازار تهران و همچنين در سود بودن بسياري از سهامداران هست و ربطي به هيچ بخشنامه اي نداره

در مورد اون بخشنامه هم دولت راهي نداره جز اينكه دلار آزاد رو به رسميت بشناسه
                        منفی شدن بازار فقط به این دو دلیل نیست و ذلیلهای بسیار بسیار فراوانی دارد ولی یکی از علتهاش هم همین بود که بنده عرض کردم :

۱) رشد زیاد شاخص در مدت کم و شناسایی سود

۲) بخشنامه عدم مجوز فروش ارز به نرخ توافقی برای پتروشیمی ها و فولادی ها

۳)امنیتی شدن تهران

۴) شروع تحریمهای آمریکا به زودی

۵) ریزش شدید قیمتهای جهانی و ادامه افت آنها

مطمئن باشید دولت کل دلارها رو خودش ۴۲۰۰ میگیره و توی بازار آزاد میفروشه و سودش توی همینه . مگر دیوانه هست خوراک ۳۸۰۰ تومان بده به پتروشیمی ها و پتروشیمی ها بخواهند سودشو این وسط ببرند!!!

قطعا چنین کاری نمیکنه . اگه قرار باشه این کار انجام بشه نرخ خوراک هم باید با نرخ آزاد انجام بشه .

شما چرا میفرمایید به بخشنامه هیچ ربطی نداره!! پریروز هم جو تهران مشکل داشت و باراز علاء الدین و چهارسو و خیلی جاهای دیگه شلوغ بود . پس چرا دیروز بازار منفی نشد؟؟

این موضوع فقط یکی از دلایل هست و همانطور که عرض کردم دلیل مهم افت قیمتهای جهانی و همین بخشنامه ابلاغی هست

دولت زرنگتر از این حرفهاست . شما که انتظار ندارید سودی که خود دولت میتونه ببره رو بده به فولادی ها و پتروشیمی ها !!!

چرا باید با نرخ ۳۸۰۰ خوراک بهشون بده اگه قرار باشه با نرخ آزاد دلارهاشون رو بفروشند ؟

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۲
                          • ۳۵۷۱۵

در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پست
                          منفی شدن بازار فقط به این دو دلیل نیست و ذلیلهای بسیار بسیار فراوانی دارد ولی یکی از علتهاش هم همین بود که بنده عرض کردم :

۱) رشد زیاد شاخص در مدت کم و شناسایی سود

۲) بخشنامه عدم مجوز فروش ارز به نرخ توافقی برای پتروشیمی ها و فولادی ها

۳)امنیتی شدن تهران

۴) شروع تحریمهای آمریکا به زودی

۵) ریزش شدید قیمتهای جهانی و ادامه افت آنها

مطمئن باشید دولت کل دلارها رو خودش ۴۲۰۰ میگیره و توی بازار آزاد میفروشه و سودش توی همینه . مگر دیوانه هست خوراک ۳۸۰۰ تومان بده به پتروشیمی ها و پتروشیمی ها بخواهند سودشو این وسط ببرند!!!

قطعا چنین کاری نمیکنه . اگه قرار باشه این کار انجام بشه نرخ خوراک هم باید با نرخ آزاد انجام بشه .

شما چرا میفرمایید به بخشنامه هیچ ربطی نداره!! پریروز هم جو تهران مشکل داشت و باراز علاء الدین و چهارسو و خیلی جاهای دیگه شلوغ بود . پس چرا دیروز بازار منفی نشد؟؟

این موضوع فقط یکی از دلایل هست و همانطور که عرض کردم دلیل مهم افت قیمتهای جهانی و همین بخشنامه ابلاغی هست

دولت زرنگتر از این حرفهاست . شما که انتظار ندارید سودی که خود دولت میتونه ببره رو بده به فولادی ها و پتروشیمی ها !!!

چرا باید با نرخ ۳۸۰۰ خوراک بهشون بده اگه قرار باشه با نرخ آزاد دلارهاشون رو بفروشند ؟
                          تخصص این دولت به هم ریختن بازارها ! و ضرری کردن فعالان بازار است !

از بازار آتی بگیرید ! تا بقیه بازارها !

سود برای دولت زیان برای مردم !

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۴
                            • ۷۵۲۴

از ( توسعه و عمران استان اردبيل ( ثتوسا) ) بطور کامل خارج شدم سود کمی حاصل شد و فعلا نقد شدم ، احتمال بالا رفتن ثتوسا وجود دارد ولی احتمال دادم که اصلاح آن مثلث باشد که اگر درست باشد امکان افت آن خواهد بود . در صورت مثلث بودن و یا نبودن آن مسیر بعدی آن مشخص و برای آینده ورودی موفق تر وجود خواهد داشت.
                            ثتوسا را در حدود ۱۶۰ معرفی کردم الان ۲۴۰ را دید یعنی حدود ۵۰ درصد بازدهی داد نظر اول درست بود من در حدود ۱۸۵ با این احتمال که اصلاح مثلث باشد خارج شدم و اشتباه بود و بخشی از سود را از دست دادم این حرکت های بازیگر است که ما را به اشتباه انداخت اما این باگ ها برطرف خواهد شد ، مطمئنا .

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • آبان ۱۳۹۴
                              • ۷۵۲۴

علاوه بر ثتوسا از تمحرکه دیروز و امروز خارج شدم ، و به نقدینگی افزودم . مقاومت حدود ۱۷۰ مقاومتی سختی برای تمحرکه است بتواند ۱۷۵ را با حجم خوب رد کند می رود بالای ۲۰۰ ، من ترجیح دادم خارج بشوم ، ورود اولیه به تمحرکه اشتباه بود ولی میانگین کم کردم و حالا با سود خارج شدم.

بازار را برای ورود برخی سهام رصد می کنم با حوصله و صبر .
                              در تمحرکه درست عمل شد حالا بازی تمحرکه را با خطای کم می دانم آن را رصد می کنم قیمت فعلی ۱۶۴ و صف فروش

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۹۴
                                • ۷۵۲۴

پله سوم هم در لسرما خرید شد ۳۰۶ تومان و صف فروش

نظر

در حال کار...