امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • قاتل بروسلی
    كاربر فعال
    • Feb 2012
    • 684

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    فاراک صف فروش 14 میلیونی تا الان
    احتمالا بیشتر هم میشه
    تو این بازار چرا آخه؟!
    دقیقا سوال من هم هست.گفتم شاید خبری شده که ما از اون بی خبریم
    آخرین ویرایش توسط قاتل بروسلی؛ 2018/06/25, 09:34.
    کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
    ندایی آمد که :
    او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2938

دقت کردید که سازمان بورس حساسیتش به رشد بالای 20 درصد کم شده!
      احتمالا دلیل و توجیه خوبی برای رشد بازار کشف کرده که تغییر دیدگاه داده

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

فروش کلیه کفراها روی 5945 و شناسایی سود

فروش کلیه شکربن ها به صف خرید و شناسایی سود

فعلا به جز لسرما کلا نقد شدم و به دنبال سهم خوب که در کف قیمتی باشد هستم

به نظر بنده با توجه به خبر ذیل در خصوص عدم خرید ارز به جز نرخ 4200 از پتروشیمی ها و محصولات فولادی ، اکثر این سهمها فردا در قیمتهای منفی معامله خواهند شد .

بازار با یه شایعه رکب خورد و برای این سهمها صف خرید بسته شد!!!

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/06/25, 22:57.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، بر اساس اين ابلاغيه كليه صادركنندگانبه غير ازصادركنندگان فرآورده هاي نفتي، پتروشيمي، محصولات فولادي و فلزات رنگي كه فهرست آنها در تاريخ ۱۳۹۷/۳/۱۳ توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شده است، مي توانند ارز حاصل از صادرات خود را به نرخ رسمي به واردات كالاهاي گروه (۳) كه توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است، اختصاص دهند.

و دولت همچنان بر همان حرف قبلی تاکید کرده ... به غير از صادركنندگان فرآورده هاي نفتي، پتروشيمي، محصولات فولادي و فلزات رنگي...

دوستاني كه سهام فولادي و پتروشيمي و نفتي و ... مي خرند اشتباه نكنند ، نوشته شده به غير از صادركنندگان ...،

خريد اين سهمها به دليل فروش دلار با نرخ توافقي اشتباه محض هست و همانطور كه در گزارشها بر روي كدال هم مشاهده مي فرماييد همه اين سهمها دلار را ٤٢٠٠ لحاظ نموده اند

نظر

• قاتل بروسلی
            كاربر فعال
            • Feb 2012
            • 684

خرید وساپا در منفی
            کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
            ندایی آمد که :
            او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
              علاوه بر ثتوسا از تمحرکه دیروز و امروز خارج شدم ، و به نقدینگی افزودم . مقاومت حدود 170 مقاومتی سختی برای تمحرکه است بتواند 175 را با حجم خوب رد کند می رود بالای 200 ، من ترجیح دادم خارج بشوم ، ورود اولیه به تمحرکه اشتباه بود ولی میانگین کم کردم و حالا با سود خارج شدم.

بازار را برای ورود برخی سهام رصد می کنم با حوصله و صبر .
              لسرما یک پله از صف فروش 322 تومان خرید شدپله های بیشتری خرید خواهد شد روند را رصد می کنیم . احتمال افت لسرما هنوز وجود دارد. زمانی وقتی 200 قیمت داشت هم ورود داشتیم ولی با سود کم فروختیم و صبر نکردیم ( که بعد 3 برابر شد )
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

خرید تاپیکو
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

لسرما یک پله از صف فروش 322 تومان خرید شدپله های بیشتری خرید خواهد شد روند را رصد می کنیم . احتمال افت لسرما هنوز وجود دارد. زمانی وقتی 200 قیمت داشت هم ورود داشتیم ولی با سود کم فروختیم و صبر نکردیم ( که بعد 3 برابر شد )
                  لسرما یک پله دیگر هم خرید شد. 322 تومان
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

با خبر عرضه پترو پارس فردا گروه پتروشیمی برگشت خوبی خواهد داشت
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Milad 999
                      ستاره‌دار (۱)
                      • Mar 2013
                      • 228

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

دوستاني كه سهام فولادي و پتروشيمي و نفتي و ... مي خرند اشتباه نكنند ، نوشته شده به غير از صادركنندگان ...،
                      بابك جان منفي امروز به دليل امنيتي شدن جو در بازار تهران و همچنين در سود بودن بسياري از سهامداران هست و ربطي به هيچ بخشنامه اي نداره

در مورد اون بخشنامه هم دولت راهي نداره جز اينكه دلار آزاد رو به رسميت بشناسه
                      گاهی می‌خندیم به روزهایی که می‌گریستیم و گاهی می‌گرییم به روزهایی که می‌خندیدیم

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط Milad 999 پست شده است View Post
                        بابك جان منفي امروز به دليل امنيتي شدن جو در بازار تهران و همچنين در سود بودن بسياري از سهامداران هست و ربطي به هيچ بخشنامه اي نداره

در مورد اون بخشنامه هم دولت راهي نداره جز اينكه دلار آزاد رو به رسميت بشناسه
                        منفی شدن بازار فقط به این دو دلیل نیست و ذلیلهای بسیار بسیار فراوانی دارد ولی یکی از علتهاش هم همین بود که بنده عرض کردم :

1) رشد زیاد شاخص در مدت کم و شناسایی سود

2) بخشنامه عدم مجوز فروش ارز به نرخ توافقی برای پتروشیمی ها و فولادی ها

3)امنیتی شدن تهران

4) شروع تحریمهای آمریکا به زودی

5) ریزش شدید قیمتهای جهانی و ادامه افت آنها

مطمئن باشید دولت کل دلارها رو خودش 4200 میگیره و توی بازار آزاد میفروشه و سودش توی همینه . مگر دیوانه هست خوراک 3800 تومان بده به پتروشیمی ها و پتروشیمی ها بخواهند سودشو این وسط ببرند!!!

قطعا چنین کاری نمیکنه . اگه قرار باشه این کار انجام بشه نرخ خوراک هم باید با نرخ آزاد انجام بشه .

شما چرا میفرمایید به بخشنامه هیچ ربطی نداره!! پریروز هم جو تهران مشکل داشت و باراز علاء الدین و چهارسو و خیلی جاهای دیگه شلوغ بود . پس چرا دیروز بازار منفی نشد؟؟

این موضوع فقط یکی از دلایل هست و همانطور که عرض کردم دلیل مهم افت قیمتهای جهانی و همین بخشنامه ابلاغی هست

دولت زرنگتر از این حرفهاست . شما که انتظار ندارید سودی که خود دولت میتونه ببره رو بده به فولادی ها و پتروشیمی ها !!!

چرا باید با نرخ 3800 خوراک بهشون بده اگه قرار باشه با نرخ آزاد دلارهاشون رو بفروشند ؟

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          منفی شدن بازار فقط به این دو دلیل نیست و ذلیلهای بسیار بسیار فراوانی دارد ولی یکی از علتهاش هم همین بود که بنده عرض کردم :

1) رشد زیاد شاخص در مدت کم و شناسایی سود

2) بخشنامه عدم مجوز فروش ارز به نرخ توافقی برای پتروشیمی ها و فولادی ها

3)امنیتی شدن تهران

4) شروع تحریمهای آمریکا به زودی

5) ریزش شدید قیمتهای جهانی و ادامه افت آنها

مطمئن باشید دولت کل دلارها رو خودش 4200 میگیره و توی بازار آزاد میفروشه و سودش توی همینه . مگر دیوانه هست خوراک 3800 تومان بده به پتروشیمی ها و پتروشیمی ها بخواهند سودشو این وسط ببرند!!!

قطعا چنین کاری نمیکنه . اگه قرار باشه این کار انجام بشه نرخ خوراک هم باید با نرخ آزاد انجام بشه .

شما چرا میفرمایید به بخشنامه هیچ ربطی نداره!! پریروز هم جو تهران مشکل داشت و باراز علاء الدین و چهارسو و خیلی جاهای دیگه شلوغ بود . پس چرا دیروز بازار منفی نشد؟؟

این موضوع فقط یکی از دلایل هست و همانطور که عرض کردم دلیل مهم افت قیمتهای جهانی و همین بخشنامه ابلاغی هست

دولت زرنگتر از این حرفهاست . شما که انتظار ندارید سودی که خود دولت میتونه ببره رو بده به فولادی ها و پتروشیمی ها !!!

چرا باید با نرخ 3800 خوراک بهشون بده اگه قرار باشه با نرخ آزاد دلارهاشون رو بفروشند ؟
                          تخصص این دولت به هم ریختن بازارها ! و ضرری کردن فعالان بازار است !

از بازار آتی بگیرید ! تا بقیه بازارها !

سود برای دولت زیان برای مردم !

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

از ( توسعه و عمران استان اردبيل ( ثتوسا) ) بطور کامل خارج شدم سود کمی حاصل شد و فعلا نقد شدم ، احتمال بالا رفتن ثتوسا وجود دارد ولی احتمال دادم که اصلاح آن مثلث باشد که اگر درست باشد امکان افت آن خواهد بود . در صورت مثلث بودن و یا نبودن آن مسیر بعدی آن مشخص و برای آینده ورودی موفق تر وجود خواهد داشت.
                            ثتوسا را در حدود 160 معرفی کردم الان 240 را دید یعنی حدود 50 درصد بازدهی داد نظر اول درست بود من در حدود 185 با این احتمال که اصلاح مثلث باشد خارج شدم و اشتباه بود و بخشی از سود را از دست دادم این حرکت های بازیگر است که ما را به اشتباه انداخت اما این باگ ها برطرف خواهد شد ، مطمئنا .

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

علاوه بر ثتوسا از تمحرکه دیروز و امروز خارج شدم ، و به نقدینگی افزودم . مقاومت حدود 170 مقاومتی سختی برای تمحرکه است بتواند 175 را با حجم خوب رد کند می رود بالای 200 ، من ترجیح دادم خارج بشوم ، ورود اولیه به تمحرکه اشتباه بود ولی میانگین کم کردم و حالا با سود خارج شدم.

بازار را برای ورود برخی سهام رصد می کنم با حوصله و صبر .
                              در تمحرکه درست عمل شد حالا بازی تمحرکه را با خطای کم می دانم آن را رصد می کنم قیمت فعلی 164 و صف فروش

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

پله سوم هم در لسرما خرید شد 306 تومان و صف فروش

نظر

در حال کار...
                                X