امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخرید سنگین بمیلا
بحث خرید محصولات فولادی و فروش به دوبرابر قیمت هنوز هم در جریان است
اگر یک پوشش سود عجیب غریب در 6ماهه داد جای تعجب ندارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postنگه داری بمیلا
بحث خرید محصولات فولادی و فروش به دوبرابر قیمت هنوز هم در جریان است
اگر یک پوشش سود عجیب غریب در 6ماهه داد جای تعجب ندارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
فروش خشرق ح در صف خرید.دیروز در صف فروش خریده بودم
خرید خچرخش.فکر کنم کفش کمتر از 105 نباشهاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
با فروش حتوکا و شناسایی سود حدود 10 درصدی در سه روز که به همین قصد خرید شده بود قصد ورود به کرمان یا غمینو و یا تکشا داشتم که هیچ کدام خرید نشد و در دقایق اخر در حدود 125 تومان کمی تمحرکه خرید کردم. بنظرم در محدوده 120 125 تومان تمحرکه کمریسک هست هرچند اوضاع بنیادی فعلا مناسب نیست اما احتمال نوسان مثبت کم نیست.
حتوکا هم با حجم بالای معاملات و ورود نقدینگی احتمال ادامه رشد هست.
فاراک هم در ادامه حجم های بالای این روزهای خودش امروز علیرغم بازار نه چندان خوب تونست بالای 90 تومان حجم خوبی جابجا بشه . هفته پیش رو برای سهم مهم هست.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
پیشنهاد من این است همکاران بورسی سهامی را که در اوایل موج 3 هستند و جریان بازار مثبت هست را معرفی کنند که همه سود کنند( تعهدی در سود یا ضرر نداشته باشند).
حالا از دوستان قدیمی که با تجربه تر هستند تقاضا دارم این بخش که جایش در سایت خالی هست ایجاد کنند .
متشکرم
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا فروش حتوکا و شناسایی سود حدود 10 درصدی در سه روز که به همین قصد خرید شده بود قصد ورود به کرمان یا غمینو و یا تکشا داشتم که هیچ کدام خرید نشد و در دقایق اخر در حدود 125 تومان کمی تمحرکه خرید کردم. بنظرم در محدوده 120 125 تومان تمحرکه کمریسک هست هرچند اوضاع بنیادی فعلا مناسب نیست اما احتمال نوسان مثبت کم نیست.
حتوکا هم با حجم بالای معاملات و ورود نقدینگی احتمال ادامه رشد هست.
فاراک هم در ادامه حجم های بالای این روزهای خودش امروز علیرغم بازار نه چندان خوب تونست بالای 90 تومان حجم خوبی جابجا بشه . هفته پیش رو برای سهم مهم هست.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postامروز کمتر از نیم پله( 20 هزار تا ) انرژی 3 خریدم 1800 تومان
و نیم پله هم ساروم خریدم حدود 250 تومان
مهمترین مقاومت پیش رو 1945 است که به احتمال زیاد این مقاومت فردا شکسته می شودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Postفروش خشرق ح در صف خرید.دیروز در صف فروش خریده بودم
خرید خچرخش.فکر کنم کفش کمتر از 105 نباشه
کاش همه خریدهام اینطوری بوداز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Postدمش گرم چهارشنبه خچرخش خریدم.امروز صف خرید
کاش همه خریدهام اینطوری بوداز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
بازار یعنی این
آدم لیست سهام رو نگاه میکنه کیف میکنه.بیش از 80 در صد سهام بازار مثبت.شاخص هم 120 واحد رشد داشته.نه اینکه 10 تا سهام مثبت بشه بعد کل بازار منفی آخرش هم شاخص 4 هزار واحد بره بالااز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
نظر