امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
بخشی از #نیرو رو فروختم. #تپولا حدود ۱۲۸۰ تا ۱۲۹۰ اردور خرید داشتم که بهم نرسید.در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستوثنو یک پله اضافه شد ۱۳۵ تومان
#ثعتما، # ثقزوی و #پلاست خریدم
جناب آباد، امکانش هست تکنیکال ثعتما و پلاست رو هم بررسی کنید؟
ممنونم
نظر
-
با سلام با تپولا سهامداری کنید من هم امروز ۳ پله دیگر تپولا اضافه کردم.در اصل توسط matin پست شده است مشاهده پستبخشی از #نیرو رو فروختم. #تپولا حدود ۱۲۸۰ تا ۱۲۹۰ اردور خرید داشتم که بهم نرسید.
#ثعتما، # ثقزوی و #پلاست خریدم
جناب آباد، امکانش هست تکنیکال ثعتما و پلاست رو هم بررسی کنید؟
ممنونم
ثعتما : در آخرای اصلاح هستیم ۲۰۰ درصد افزایش سرمایه دارد ممکنه تا ۲۸۰ تومان اصلاح کند اما حدود ۳۱۰ خریدار زیاد است و احتمال اینکه اصلاح به شکل مثلث شود زیاد است با ثعتما سهامداری کنید تارگت بالایی دارد خودم ۲.۵ پله از سهم دارم
پلاست : سناریوی ۱ : در موج ۲ در حال اصلاح است و از حدود ۲۵۰ تا ۲۸۰ ( و الان هم ممکنه اصلاح را تمام کرده باشد چون در این محدود قرار گرفته است ) باید صعودی شود اما به شرطی که حمایت ۲۲۷ تومان شکسته نشود در غیر اینصورت این تحلیل باطل می شود
سناریوی ۲ : اگر حمایت ۲۲۷ شکسته شود در قیمت حدود ۲۰۰ مجددا وارد رشد خواهد شد و موج جنبشی جدید شروع می شود.
احتمال سناریوی ۱ بیشتر استآخرین ویرایش توسط Abad؛ ۱۳۹۷/۰۵/۲۷، ۲۳:۰۳.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
لخزر سهام خوبیه من دنبالش میکنم ولی از حجم معاملات پایینش میترسمهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
رند کردن تعداد سهام در بمیلادر اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پستتکمیل خرید بمیلاخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
نظر
-
تپولا صف خرید شد در ۱۴۴ توماندر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پست۳ پله دیگر تپولا اضافه شد حدود ۱۲۸ تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
فروش قشکر
گور بابش اعصابمو ریختاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
۱۲ هزار تا فولای در ۱۸۴ خریده بودم که در واچ باشد اما بعد فرصت نداد اضافه کنم .
آنها در ۲۵۰ تومان به صف خرید فروختم فولای ممکنه به روند صعودی خودش ادامه بده.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر

نظر