امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط Abad پست شده است View Postوثنو یک پله اضافه شد 135 تومان
#ثعتما، # ثقزوی و #پلاست خریدم
جناب آباد، امکانش هست تکنیکال ثعتما و پلاست رو هم بررسی کنید؟
ممنونمإنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر
-
در اصل توسط matin پست شده است View Postبخشی از #نیرو رو فروختم. #تپولا حدود 1280 تا 1290 اردور خرید داشتم که بهم نرسید.
#ثعتما، # ثقزوی و #پلاست خریدم
جناب آباد، امکانش هست تکنیکال ثعتما و پلاست رو هم بررسی کنید؟
ممنونم
ثعتما : در آخرای اصلاح هستیم 200 درصد افزایش سرمایه دارد ممکنه تا 280 تومان اصلاح کند اما حدود 310 خریدار زیاد است و احتمال اینکه اصلاح به شکل مثلث شود زیاد است با ثعتما سهامداری کنید تارگت بالایی دارد خودم 2.5 پله از سهم دارم
پلاست : سناریوی 1 : در موج 2 در حال اصلاح است و از حدود 250 تا 280 ( و الان هم ممکنه اصلاح را تمام کرده باشد چون در این محدود قرار گرفته است ) باید صعودی شود اما به شرطی که حمایت 227 تومان شکسته نشود در غیر اینصورت این تحلیل باطل می شود
سناریوی 2 : اگر حمایت 227 شکسته شود در قیمت حدود 200 مجددا وارد رشد خواهد شد و موج جنبشی جدید شروع می شود.
احتمال سناریوی 1 بیشتر استآخرین ویرایش توسط Abad؛ 2018/08/18, 23:03.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
لخزر سهام خوبیه من دنبالش میکنم ولی از حجم معاملات پایینش میترسمهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
-
-
فروش قشکر
گور بابش اعصابمو ریختاز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
12 هزار تا فولای در 184 خریده بودم که در واچ باشد اما بعد فرصت نداد اضافه کنم .
آنها در 250 تومان به صف خرید فروختم فولای ممکنه به روند صعودی خودش ادامه بده.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر