در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا شخص حقیقی کمنگنز مایه داره امروز جمع نکنه فردا جمع میکنه میترسم از دست بره ولی کی جرات داره بخره (-:
میثم یه چیز تجربی از همین شخص حقیقی منگنز بگم واست : سعی نکن صف فروششو جمع کنی ، چون اینقد عرضه میکنه تا نفست ببره.
باید بذاری خودش جمع کنه و بعد از اون وارد بشی.
به قول خودت اینا مایه دارن، پس قدرتشونم زیادهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
آقا پمپ سازی دوباره اردراش داره میاد بالا
فک کنم آخر وقت دوباره صف خفیفی ببینه به خودشوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
-
امروز قبل از شروع معاملات كارگزاري مفيد تمامي موجودي من را صفر كرد تا نتوانم خريد كنم
آيا كسي امروز از طرف كارگزاري مفيد همچين مشكلي داشت؟
آيا كارگزاري مفيد مي دانسته امروز بازار مثبت است ؟
اگر مي دانسته خيلي ن ا ....[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبازگشایی بعد از تعدیل،همیشه تو بازار ایران به معنی فرصت خروجه!! الانم دوباره منگنز صف شد
میثم یه چیز تجربی از همین شخص حقیقی منگنز بگم واست : سعی نکن صف فروششو جمع کنی ، چون اینقد عرضه میکنه تا نفست ببره.
باید بذاری خودش جمع کنه و بعد از اون وارد بشی.
به قول خودت اینا مایه دارن، پس قدرتشونم زیاده///
نظر
-
در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Postامروز قبل از شروع معاملات كارگزاري مفيد تمامي موجودي من را صفر كرد تا نتوانم خريد كنم
اگر مي دانسته خيلي ن ا ....
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postمصطفي جان فكر نميكني قيمتش پر باشه مقاومت محكمي رو 477 تومنه داره
انديكاتورها هم اشباع هستن مومنتوم و آر اس آي هم آلارم دادن
در ضمن به زعم من به دلیل اینکه این سهم همیشه با صف همراه بوده نمیشه تحلیل دقیقی از چارتش بدست آورد.
شما به حجم معاملات یک سال اخیر نگاه کنید .
البته نظر شما محترمه . ولی قیمت سهمی که تعدیل مثبت توی دل خودش داره و یک افزایش سرمایه پیش رو، بنظر من با پی به ای 5 به هیچ وجه پر نیستوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postمعمولا دريه بازار منفي اگه چندتاسهم صف خريدن بمحض مثبت شدن بازار صف شون شل ميشه چون بسهمهاي افتاده هجوم ميشه تا مقداري بازاررشدكنه اين خصلت بازاره شايدهم اشتباه كنم
من هم همینطور فکر می کنم،ولی با وجود این متأسفانه درگیر هیجان اول بازار شده ودر قیمت 2408 ریال "شبریز" خریدم ، هر چند عرضه ای نداشت ولی طبق گفتۀ حامد عزیز بر خلاف روزهای قبل تقاضایی هم نداشت.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Postامروز قبل از شروع معاملات كارگزاري مفيد تمامي موجودي من را صفر كرد تا نتوانم خريد كنم
اگر مي دانسته خيلي ن ا ....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
اگر مي دانسته خيلي ن ا ....
من این مشکل را نداشتم ،خرید و فروش هم انجام دادم.تازه وقتی حسابم صفر شد تلفنی هم خرید کرده و به مفید بدهکار شدم.
امیدوارم اتفاق امروز در نهایت به سودتان تمام شود.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
نظر