کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز فلات جمع بشه خرید تکمیل میکنم
امروز هرکس فروخت فروخت فردا روی حمایت قرار میگیره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
متاسفانه اهالی بازار به جای رصد قیمتها صف فروشها و جمع شدن صفها رو فقط رصد میکنند!! در حالیکه قیمت خیلی از سهمهای بازار امروز به قیمتهای دو ماه گذشته رسیده!! یعنی قبل از رشد موشکی بازار!! چرا متوجه این فرصتها نمیشن آخه!!
متاسفانه اهالی بازار به جای رصد قیمتها صف فروشها و جمع شدن صفها رو فقط رصد میکنند!! در حالیکه قیمت خیلی از سهمهای بازار امروز به قیمتهای دو ماه گذشته رسیده!! یعنی قبل از رشد موشکی بازار!! چرا متوجه این فرصتها نمیشن آخه!!
کسی که فول سهمه فقط به برداشته شدن صفها نگاه میکنه وانهایی که نقد هستند مثلا سایپا با140میلیون صف فروش را موقعی برمیدارند که صفش در حال برداشته شدن باشه
ببینیم در مچ دوم صف فلات برمیدارن:.thumbsupsmileyanim
خدا خواست و ما توانستیم
کسی که فول سهمه فقط به برداشته شدن صفها نگاه میکنه وانهایی که نقد هستند مثلا سایپا با140میلیون صف فروش را موقعی برمیدارند که صفش در حال برداشته شدن باشه
یا حق...@};-@};-
کسی که فول سهمه به برداشته شدن صفها نگاه میکنه وکسی هم که نقده نگاه میکنه ببینه صف142میلیونی سایپا را چه موقع برمیدارند تا اون هم ورود کنه.
توی این یکفته دیدیم چه سهمهای بنیادی وچه سهامهای بی بنیاد به چه راحتی حمایتهای مهم خود را شکاندند. پس وقتی میشه پایینتر خرید چه اصراری به بالا خریدن به خاطر ارزندگی سهم هست
پله اول خرید شد مفت ترین سهم بازار در حال حاضر همین شپترو است.افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دهد این قیمتها نخواهد ماند و بعد افزایش سرمایه به مرور کفش 300 تومان است حداقل.بازار فعلا خواب است.
[COLOR=#0000ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]
دوستان امروز وملت باز شد و من هم سفارش فروش گذاشتم وقی تقریبا 16 میل فروش ثبت شده بود. 19 میل معاملات انجام شد ولی سهم من فروش نرفت. چرا؟ چه اتفاقی میتونه افتاده باشه؟
نظر