کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکی از دبلایل اصلی جمع نشدن صف فروش تعدادی از سهمها از جمله فاذر -فاراک- خاهن - کرازی و چندتا سهم دیگه علی رقم حمایت حقوقیها و جمع کردن صفهای سنگین فروش سهمهای بزرگی مانند وبملت -فارس -فولاد و خساپا و حتی رنج مثبت کشیدن در این نمادها و امثالهم فشار اکثر کارگزاریها به مشتری هاشون برای فروش و از سکنی خارج شدن بود!! چیزی که امروز بنده به عنوان کارگزار شاهد آن بودم!! خیلی ها هفته گذشته اعتبارات سنگین از کارگزاریها گرفته بودند و با این ریزش شدید بازار که به طور میانگین بین 25 الی 40 درصد ریزش در مدت زمان کمتر از 6 روز کاری درصد زیادی از افراد در سکنی رفته بودند!! و به همین دلیل مشتریان بیچاره را وادر به فروش در درصد منفی یا اردر گذاشتن در صف فروش نمادهای مذکور می کرد!! شاید اگر تا دیروز بازار بر میگشت!! و مانند امروز حقوقیها اینچنین حمایت خوبی از بازار میکردند!! ما امروز شاهد برچیدن همه صفهای فروش در اکثر نمادهای کوچک و بزرگ بودیم!! به عبارتی مشتریان کمتری تو سکنی رفته و بلطبع از فشار کارگزاریها به مشتریان خود برای فروش نیز کاسته میشد!! ولی متاسفانه واقعیت امر چیزی بود که امروز شاهد آن بودیم!! خروج خیلی از سهامداران با ضرر و زیان هنگفت از بازار ... امیدوارم از فردا شاهد چنین اتفاقات تلخلی برای عده ای از اهالی بازار نباشیم!!! انشاءالله یا حق@};-@};-
خوشابحالت من احمق 3 شنبه هفته پیش نقد کرده بودم . دوباره خرید زدم. یعنی آدمو سگ بگیره جو بازار نگیره
دوست عزیز خوب موقعی خروج زدید ولی ورود مجدد شما اشتباه بوده . در هر صورت اگه به تحلیلمان ایمان داشته باشیم کمتر دچار اشتباه میشویم و در صورت اشتباه باید از آن درس بگیریم تا دوباره تکرار نشود .
خرید بموتو
سهم با تعدیل سود بیش از 100 درصدی الان با پی یی 4 در حال معامله است
در گزارش ماهانه و تعدیل سود افزایش نرخهای شدید گرفته
پیش بینی سال 98 اون با فرض 35 درصد کاهش فروش الکتروموتور کولری و 25 درصد صنعتی روانه بازار شده
دوستان حتما صورت مالی این شرکت رو بخونند که توجیه خرید داره و یه کم فضا نرمال بشه پیش بینی رشد شارپ تا 1000 رو برای اون براحتی میکنم
سود 98 اون الان بگفته خود شرکت 140 تومنه و دیروز دوباره روی اون تاکید کرد
از سفارود با بیش از 100 درصد سود خارج شدم در قیمت 162 تومان با میانگین زمانی حدود 4 ماه ، به هیچ وجه توصیه به خروج ندارم و در میان مدت و حتی کوتاه مدت سفارود احتمال رشد دارد ، من با رسیدن به هدف قیمت فروختم بخش از آن را هم در بالای 190 فروخته بودم . خدا را شکر می کنم
حال در بدنم نمی باشد.حتی سهامم را باز ننموده ام.لطفا خصوصی نامه نزنید.امروز یک نفر آدمی در کانالش هی از منفی ها می گفت آمدم جواب بدهم بروم. میروم بخوابم باز.این بازار آخرش خوب می کند. هی نترسانندتان. این کار ها برای سوار شدن و ترساندن است.هرکس چیزی نوشت اول ببینید برای چه دارد می نویسد. گربه بهر رضای خدا موش نمی گیرد.برخی از سود عقب افتاده اند در آرزوی شاخص 100 هزار تایی دارند می سوزند و سرشان را به دیوار می کوبند.محکم بکوبند تا خلق راحت بگردنند. ترامپ هم در نبرد با ملانیا کاری ازش بر نمیاید.چه برسد بتواند غلطی بنماید. آن اوباما بود که اجماع جهانی نمود.این یابو صفت فقط توانسه جمع با پورن استار ها داشته باشد.
با تشکر
شب بخیر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر