کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا و پس فردا فقط بررسی و تحلیل کنید
شنبه فرصتهای خرید خوبی ایجاد میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در حال حاضر نمادهایی که شرایط ذیل را داشته باشند میتوانند گزینه های مطرح برسی و خرید باشند
1- کل یا بخش عمده ای درامد شان به ارز باشد و یا تابعی از ارز باشد
2-نرخ محصولات و یا خدماتشان مشمول قیمت گذاری دولتی نباشد
3- بیشتر هزینه هایشان ریالی باشد
4- تاثیر پذیری منفی از تحریم ها نداشته باشند
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با وجودی که قرار بود دیگه به فلات ها اضافه نکنم
ولی امروز مجدد خرید کردیم در 292 تومان و مقدار فلات به 70% پرتفوی ما رسید
خدا خواست و ما توانستیم
خمهر پله هایی که در قیمت 176 خرید کرده بودم را در 188 به صف خرید تقدیم کردم و با مابقی سهامداری می کنم
این کار برای داشتن نقدینگی انجام شده ، اگر قیمت دوباره به 176 برگشت کند مجددا خرید خواهد شد
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر