کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
دیروز وامروز کمی کمنگنز اضافه شد مثل اینکه نرخ منگنز از قیمت گذاری اجباری ذوب ازاد شده است و حقوقی جدید که در سهم فعال شده شاید سود امسال 3رقمی درشت بشود
بازار امروز روی بانکی هاست
به نظر میاد لیدری از آن این گروه باشد
امروز در این گروه خرید انجام دادیم
فقط توجه داشته باشید اگر صف خرید وتجارت عرضه بشه تمام گروه صفهاشون میریزه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار امروز روی بانکی هاست
به نظر میاد لیدری از آن این گروه باشد
امروز در این گروه خرید انجام دادیم
فقط توجه داشته باشید اگر صف خرید وتجارت عرضه بشه تمام گروه صفهاشون میریزه
بانک سامان هم یه پله خرید شد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اگر بتوانیم تحلیل را به یک ترید موفق تبدیل کنیم کارمان ارزنده است ....
از دوستان تقاضا می کنم کنار تحلیل های خود خرید ها و فروش های خود را با ذکر قیمت و میزان سود در یک زمان مشخص را اعلام فرمایند تا از این طریق بتوان بین تحلیل و عمل پل زد و میزان استحکام پل را سنجید .
با پوزش از بزرگواران تعداد کمی از دوستان قیمت و میزان سود را اعلام می کنند ......
با سلام
آن یک تقاضا بود ، البته از همه دوستان و فرد خاصی مد نظرم نبود و البته به جنابعالی ارادت دارم
کتاب ها و اینترنت پر از تحلیل است جور وا جور و رنگارنگ ، اما این ها باید در عمل خودش را نشان دهد
هنر تحلیل در عملیاتی کردن است بگوید A ریال خریدم و B ریال فروختم و در زمان C مقدار D ریال سود کردم آن موقع آن تحلیل قابل نقد است و دارای ارزش است .
البته شخصا خوشحال می شوم که نظرم نقد شود و البته نقد دوستان مجرب تر از جمله شما باعث افتخار خواهد بود .
در مورد نوشته فوق هم سوالاتی دارم که مطرح خواهم کرد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
دیگر نمیخواستم بعد از احمدخان مرحومم اینجا بنویسم.اما دخترم اصرار کرد که بنویس و یادش را زنده نگه دار.روحت شاد احمدخان عزیزم.هیچکس تو و آن حال خوشت را نفهمید.دوستان عزیز اینقدر خصوصی نفرستند.فقط باز می نمایم و نمی توانم جواب بدهم و شرمنده می گردم.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
دیگر نمیخواستم بعد از احمدخان مرحومم اینجا بنویسم.اما دخترم اصرار کرد که بنویس و یادش را زنده نگه دار.روحت شاد احمدخان عزیزم.هیچکس تو و آن حال خوشت را نفهمید.دوستان عزیز اینقدر خصوصی نفرستند.فقط باز می نمایم و نمی توانم جواب بدهم و شرمنده می گردم.
با تشکر
نظر