کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
..اضافیدن..شپترو..شکلر..و ..کمی خمهر..خوساز..ددام...فروش نصف سفاسی ها..که البته اشتباه بود...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
امروز بازم روی تک سهم ها زوم بودیم
ولانا و وآتوس
در بازارهای ریزشی فقط همینها خوب جواب میدن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه حقیقی در حال جمع کردن وآتوس است احتمالا امروز میاد تو لیست عمده ها
امروز یه حقیقی به لیست عمده های وآتوس اضافه شد
و یکی دیگه از عمده ها هم در حال خرید بوده
به نظر امروز فرصت خرید بوده نه فروش
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اضافه کردن کمنگنز در قیمتهای زیر 540 تومان این عرضه اولیه بریا خرید دیگر سهامها بسیار خوب است
واقعا عرضه های اولیه بازار را منفی میکنند وبرای خرید سهام خوب بهترین فرصت است امروز خریدهای کمنگنز زیر 540 را به صف خرید روی 573 تومان دادیم رفت انشالله باز دوباره روی منفی میخریم البته تعداد کافی کمنگنز در سبد دارم ولی وقتی میشود نوسانگیری هم کرد باید استفاده برد و با 20 درصد ان نوسان هم گرفت تا میانگین خرید خود را پاینتر بیاوری
با این گزارش خوب برج 8 و با توجه به افزایش سرمایه حدود 150 درصدی شرکت وقراردادهای جدید ان رتکو اماده یک جهش است البته این نظر من شاید اشتباه باشد ولی اگر زیر 1380تومان باز فرصت بدهد اضافه میکنم
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
امروزبا توجه به گزارش بسیار جالب داسوه تعدادی روی منفی زیر 560 تومات برداشتم انشالله که خیر باشد البته چند دارو جدید را هم بزودی به بازار معرفی خواهد کرد
نظر