امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
نظر
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
درود...جناب ..وحیددر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستدیروز و امروز خرید:
ددام
خوساز
سفاسی
شپترو
قطعا با سود بسیار ..مناسب..و با ریسکی بسیار بسیار اندک...شب عیدی..شاد خواهید..داشت...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
خرید داسوه زیر ۶۶۰ تومان کمی گران بود وباید صبر میکردم در ۵۸۰تومان شکار میکردم ولی طوری نیست چون تعداد کم بود میشود با صبر میانگین را پایین اورددر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستامروزبا توجه به گزارش بسیار جالب داسوه تعدادی روی منفی زیر ۵۶۰ تومات برداشتم انشالله که خیر باشد البته چند دارو جدید را هم بزودی به بازار معرفی خواهد کرد
امروز در منفی ۲۳۴ کمی واتوس برداشتم
نظر
-
منتظر خرید کمنگز روی منفی کامل سهم خوبی استدر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستواقعا عرضه های اولیه بازار را منفی میکنند وبرای خرید سهام خوب بهترین فرصت است امروز خریدهای کمنگنز زیر ۵۴۰ را به صف خرید روی ۵۷۳ تومان دادیم رفت انشالله باز دوباره روی منفی میخریم البته تعداد کافی کمنگنز در سبد دارم ولی وقتی میشود نوسانگیری هم کرد باید استفاده برد و با ۲۰ درصد ان نوسان هم گرفت تا میانگین خرید خود را پاینتر بیاوری
نظر
-
کاش واتوس بیشتر برداشته بودم خرید خوبی روی واتوس بود ان هم در این بازار منفیدر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستخرید داسوه زیر ۶۶۰ تومان کمی گران بود وباید صبر میکردم در ۵۸۰تومان شکار میکردم ولی طوری نیست چون تعداد کم بود میشود با صبر میانگین را پایین اورد
امروز در منفی ۲۳۴ کمی واتوس برداشتم
نظر
-
نزدیک به یک پله دیگر داوه خرید شد ۳۸۰ از صف فروشدر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستخکار یک پله خرید شد ۱۷۰ از صف فروش
شزنگ نیم پله خرید شد ۱۰۷۰Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
اضافه کردن تکین کو در قیمتهای ۱۳۳۰ توماندر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستبا این گزارش خوب برج ۸ و با توجه به افزایش سرمایه حدود ۱۵۰ درصدی شرکت وقراردادهای جدید ان رتکو اماده یک جهش است البته این نظر من شاید اشتباه باشد ولی اگر زیر ۱۳۸۰تومان باز فرصت بدهد اضافه میکنم
نظر
-
اضافه کردن مس تکنار روی ۸۶۰ تومان شرکت در مراحل اخر ارسال نامه تجدید ارزیابیها است وبزودی روی کدال قرار خواهد گرفت واین را هم باید اضافه کنم شرکت برای امسال با توجه به راه اندازی طرج توسعه خود سوداور خواهد شددر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستمنتظر خرید تکنار زیر ۸۷۰تومان اگر خدا بخواهد امروزشاید بشود باز در قیمتهای مفت تکنار به سبد اضافه کرد
نظر
-
فعالیت امروز
خکار یک پله خرید شد ۱۷۰ از صف فروش
شزنگ نیم پله خرید شد ۱۰۷۰
نزدیک به یک پله دیگر داوه خرید شد ۳۸۰ از صف فروش
نیم پله پخش خرید شد ۱۶۵
وثنو معاملات مثبتی را امروز دنبال کرد احتمال اینکه روز های آتی صف خرید شود هستAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر

نظر