امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
نیم پله دیگه ثقزوی خریدم در ۴۰۵در اصل توسط matin پست شده است مشاهده پستباز هم ثقزوی خریدم در ۴۱۰
نظر
-
اضافه کردن دوباره کمنگنز در در قیمتهای ۵۴۲۶ریالدر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستامروز تا الان فقط دارم منفی خوردن ۸۵ درصد سبدم را نگاه میکنم واضافه کمی کمنگتز بصورت اعتباری در منفی کامل در قیمتهای زیر ۵۴۲۶ ریال
نظر
-
صف فروش کمنگنز که جمع شد که نشان از رشد ان دارددر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستاضافه کردن دوباره کمنگنز در در قیمتهای ۵۴۲۶ریال
نظر
-
صف فروش ایران ارقام هم جمع شد انشالله صف فروش داده پردازی هم جمع خواهد شددر اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستنتوانستم جلوی خودم را بگیرم کمی هم داده پردازی از صف فروش در قیمت ۳۶۳۸ریال و ایران ارقام از صف فروش در قیمت ۳۲۷۶ ریال برداشتم فعلا که داریم ریسک میکنیم واعتباری خرید میکنیم تا خدا چه خواهد
نظر
-
نیم پله دیگه ثقزوی خریدم در ۳۷۰در اصل توسط matin پست شده است مشاهده پستنیم پله دیگه ثقزوی خریدم در ۴۰۵
نظر
-
بهترین بازار..همین بازاره...ابشار عزیز...اراده..میکنی سهم..می ریزند به پات...در اصل توسط ابشار پست شده است مشاهده پستچه بازاریه؟با۵۰درصد که نقد بودم هنوز دستم به خرید نمیره فقط۱۰هزارتا دیگه امروزبه لازماهای قبلیم افزودم وقشرینمم که دارمپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر

نظر