امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
/.:biggrinsmiley.:/.:biggrinsmiley.:/در اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستخرید شپارس از صف فروش به قیمت ۳۳۲۹ریال
نظر
-
/.:biggrinsmiley.:/در اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستامروز تا الان فقط دارم منفی خوردن ۸۵ درصد سبدم را نگاه میکنم واضافه کمی کمنگتز بصورت اعتباری در منفی کامل در قیمتهای زیر ۵۴۲۶ ریال
نظر
-
/.:biggrinsmiley.:/در اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پستخرید داسوه زیر ۶۶۰ تومان کمی گران بود وباید صبر میکردم در ۵۸۰تومان شکار میکردم ولی طوری نیست چون تعداد کم بود میشود با صبر میانگین را پایین اورد
امروز در منفی ۲۳۴ کمی واتوس برداشتم
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستبه نظرم زیر ۳۵۰ ثعتما فرصت خرید است ....در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما صف خرید در ۳۲۳ تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستثعتما یک پله حدود ۳۳۵ تومان خرید شد ....در اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستبه نظرم زیر ۳۵۰ ثعتما فرصت خرید است ....
هر چه قیمت به سمت ۳۰۰ و کمتر حرکت کند بر خرید خواهیم افزود ....
و بعد باید صبر کرد بازی خوبی در پیش است ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
من فکر می کنم در پخش البرز عده ای را پیاده خواهند کرد و بعد یک صعود خوب اتفاق خواهد افتاددر اصل توسط Abad پست شده است مشاهده پستشزنگ نیم پله دیگر خرید شد حدود ۱۱۲۰ ت
اگر اصلاح خوبی بکند مجددا خرید خواهیم کرد .....
به هیچ وجه هم فعلا فروشنده نیستیم .......قیمت فعلی ۲۰۶ تAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر

نظر