کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
۲ هفتس هر روزِ زوج یه پله فاهواز اضافه کردم.
خرید دوباره فلات. فک نمیکردم فرصت خرید بده تو رنج ۴۵۰ - ۴۶۰.
مقداری هم چکارن از صف فروش برداشتم.
کسرا هم دوباره اضاف شد.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بعد خروجم از انرزی باسود ۴۷درصدی چند روز پیش باتوجه به فروش بالای سهم که همه فرصت فروش میدونن من امروز دوباره ۷۰هزارسهم در محدوده ۵۰۲۰تا۵۰۶۰خرید زدم واحتمال صف خرید شدن مجددشو همین امروز بالا میدونم معاملات جذاب وحرفه ای والبت خطرناک از نوع خرید یا فروش
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بعد خروجم از انرزی باسود ۴۷درصدی چند روز پیش باتوجه به فروش بالای سهم که همه فرصت فروش میدونن من امروز دوباره ۷۰هزارسهم در محدوده ۵۰۲۰تا۵۰۶۰خرید زدم واحتمال صف خرید شدن مجددشو همین امروز بالا میدونم معاملات جذاب وحرفه ای والبت خطرناک از نوع خرید یا فروش
خدا خواست و ما توانستیم
دوستان من تازه کارم امروز توریل در قیمت ۲۶۶ تومان خریدم به نظرتون خوب بوده؟ غشهداب هم ۲۷۱ خریدم به قصد شرکت در افزایش و خرید حق تقدم انشاء الله...ممنون می شم راهنمایی کنید ...
نظر