کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
کسی نمیفروشه. پایانی همونجا گیر کرده. من 4950 میانگین دارم. چهارشنبه هم اشتباه کردم کم نکردم میانگین به خیال اینکه کمتر میشه.
امروز حمايت محكم 3800 رو داشت اگر ميشكوند تا2500 افت ميكرد بخاطر همين اول وقت خيلي ها ترسيدن وروي 3900 فروختن كه ركب خوردن وصف خريد شد. متاسفانه اين سهم يا صف خريده يا فروش.. بايد فكر بازيگرشو بخوني والا جاميموني.. الان تا محدوده 8000 تومن بالا ميره
فولای ظاهرا پرونده دادگاه به سرانجام نزدیک شده از اون محل بین 110 تا 150 تومان غیر عملیاتی داره ...عملیاتی امسال هم ظاهرا 50 تومان و سال بعد بین 75 تا 100 تومان می سازد ...با توجه به این که سهم کوچک و نقلی است کمترین قیمت آن 500 و بعد 1000 است ... پول خوبی هم وارد شرکت شده است....
چند روزی مسافرت بودم ضمن تشکر از دوستان بویژه از کسانی که در سایت یا خصوصی پیام گذاشتند انشاء ا... طبق روال گذشته مجددا بررسی و تحلیل بازار را شروع و در خدمت دوستان محترم خواهیم بود ....
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
چند روزی مسافرت بودم ضمن تشکر از دوستان بویژه از کسانی که در سایت یا خصوصی پیام گذاشتند انشاء ا... طبق روال گذشته مجددا بررسی و تحلیل بازار را شروع و در خدمت دوستان محترم خواهیم بود ....
آقا رسیدن بخیر
چند روزی که نبودید حسابی اینجا سوت و کور شده بود منتظر تحلیلهای خوب شما هستیم
نظر