خرید کمی تکنو
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید کهمدا:d زیاد معامله کردم دیگه مخم نمیکشه =)) امروز روز خوبی بود- در کل و از خرید کمنگنز راضی ام ;)///
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمیثم خسته نباشی ;)
آره امروز کلا روز مثبت و خوبی بود..از این روزها تو بورس ما کم گیر میاد!! B-)
نقد شدم برا روز مبادا (-: انشالله که بازار همیشه خوب و مثبت باشه///
نظر
-
تمديد مهلت استفاده از حق تقدم خريد سهام بانك ايران زمين!!!
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه به مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، مهلت استفاده از حق تقدم خريد سهام بانك ايران زمين در نماد وزمينح1 تا پايان روز چهارشنبه مورخ 1390/09/23 تمديد گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
جالبه برای بار سوم تمدید شد!!
من به یاد ندارم تا کنون حقی 3بار تمدید شده باشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postتمديد مهلت استفاده از حق تقدم خريد سهام بانك ايران زمين!!!
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه به مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، مهلت استفاده از حق تقدم خريد سهام بانك ايران زمين در نماد وزمينح1 تا پايان روز چهارشنبه مورخ 1390/09/23 تمديد گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
جالبه برای بار سوم تمدید شد!!
من به یاد ندارم تا کنون حقی 3بار تمدید شده باشه
چرا که دوشنبه و سه شنبه تعطیله و مشکلاتی پیش میاد
از طرفی حجم این حق بسیار بالا بود و با مدیریت فروختندش
جالبه ای پی اس بانک با قیمتش اصلا همحوانی نداره
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاین برای واریز پوله
چرا که دوشنبه و سه شنبه تعطیله و مشکلاتی پیش میاد
از طرفی حجم این حق بسیار بالا بود و با مدیریت فروختندش
جالبه ای پی اس بانک با قیمتش اصلا همحوانی نداره
همون دفعه قبل هم که برای بار دوم تمدید شده بود کم اتفاق میافته
الان هم که تا تاریخ 14 آذر مهلت داشت ولی تا پایان هفته بعد تمدید کردن. گاها در این گونه موارد مثلا یک روز بعد از تعطیلات مثلا شنبه(با فرض تعطیلی چارشنبه)مهلت میدن ولی این همین طور داره فقط تمدید میشه!!
به قول شما خوب با قیمت بالا فروختنش!!(یا در مقایسه با دیگر بانک ها انداختن!)
شایدم دلیل دیگه ای داره!
ثشاهد شنیده بودم قصد خرید داره یا خریده!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postعجیبه این همه اخبار از تحریم . و .. هست ولی بازار منفی و صف فروش نیست...:دی
بنده هم موفق به خرید نشدم فردا نفر اول وارد خرید کمنگنز میشم(میثم به مبارزه میطلبمت)
البته فسرب رو هم دست کم نگیر فسرب قاط بزنه یه ضرب تا 400 -500 میره ولی کی قاط بزنه معلوم نیست///
نظر
-
حامد جان یه گزینه دیگه هم هست برا رفتن تو صف اول وقت >>>> فرآور شاید هوس گره رفتن بکنه (-: و یه 12 درصدی بده ;) البته به بازار و اوضاع اعتمادی نیست . همون منگنز ارزنده تره///
نظر
-
من کلا امروز نقد شدم :->[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
با سلام
به من عطوفت آموختی و دنیای من از مهر تو لبریز است
من آمدممممممممممممممممممممممم
امشب من ح زامیاد را روی 242 خریدم بعد اردر فروش روی 260 گذاشتم و خوابیدم
حالا می بینم چه صفی شده وامصیبتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
نظر