کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان گلم
شاراک دوشنبه هفته آینده مجمع داره و سود خیلی خوبی تقسیم میکنه
بعد از مجمع هم به راحتی گپ پر میشه
تا آخرتیرماه هم سود پرداخت میشه
راحت راحت ۱۵ تا ۲۰ درصد سود در عرض ۲ تا ۳ هفته توی دلش هست
پر سود باشید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
من امروز تا 90 درصد نقد شدم . مقداری نسبت به شرایط منطقه بدبین هستم وضعیت غیر شفاف است از یکطرف تحریمهای دوشنبه و از طرف دیگر دو هفته دیگر خروج ایران از بخشی دیگر از بر جام. بناراین کمی استراحت بد نیست به قول بزرگان بورس ، بازار همیشه فرصت ورود ایجاد می کند .!!! امیدوارم من اشتباه کنم و همه دوستان از هین جا صد در صد سود کنند.
من امروز تا 90 درصد نقد شدم . مقداری نسبت به شرایط منطقه بدبین هستم وضعیت غیر شفاف است از یکطرف تحریمهای دوشنبه و از طرف دیگر دو هفته دیگر خروج ایران از بخشی دیگر از بر جام. بناراین کمی استراحت بد نیست به قول بزرگان بورس ، بازار همیشه فرصت ورود ایجاد می کند .!!! امیدوارم من اشتباه کنم و همه دوستان از هین جا صد در صد سود کنند.
سود کردن یه کرمی داره که سخت اجازه نقد شدن به هر کسی میده، مثل من :دی
اینکه نقد شدید با توجه به تحلیلتون قابل درکه
ولی اقای هلالات یه تحلیل کرده جالب بود، نوشته دیگه موشک زدن به پهباد و جنگ نشدن، پیک اختلافات بوده و دیگه این پیک رو رد کردیم
تحلیلش و دوست داشتم
موفق باشی
افرادی که دارن زیر این پست رو لایک می کنن با نظر ایشون موافق هستند یعنی؟؟؟ یعنی اونا هم موافقن که باید خارج شد؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بله. آمریکا پشت در ایستاده با کلی وایت واکر و زامبی. هرچه زودتر نقد شوید که فرصت کمه.
من یه اعتقادی دارم خیلی هم محکمه. این که هر اتفاقی واسه شخص خودم میوفته (با بقیه کار ندارم) قطعا به صلاحم هست. امروزم که شما مدام دارید من و می ترسونید سایت کارگزاریم کلا بالا نمیاد. اینها بی ارتباط با هم نیستند.
توی بورس اولین جلسه اموزش گفتند از روی ترس و طمع تصمیم نگیرید. توی قرآن هم بارها و بارها خداوند انسان رو از ترس و غم منع کرده. توی قانون جذب هم میگه هیچ تصمیمی بر اساس حس منفی نگیرید و هیچ اقدامی بر اساس حس منفی انجام ندید. اقدام بر اساس ترس از دست دادن مساوی است با جذب این حس که از دست دادن هست. اونایی که از ترس از دست دادن پولشون خارج میشن این پول رو جای دیگه از دست میدن. من میمونم ببینم جریان رودخانه من و به کجا می بره.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
توی بورس اولین جلسه اموزش گفتند از روی ترس و طمع تصمیم نگیرید. توی قرآن هم بارها و بارها خداوند انسان رو از ترس و غم منع کرده. توی قانون جذب هم میگه هیچ تصمیمی بر اساس حس منفی نگیرید و هیچ اقدامی بر اساس حس منفی انجام ندید. اقدام بر اساس ترس از دست دادن مساوی است با جذب این حس که از دست دادن هست. اونایی که از ترس از دست دادن پولشون خارج میشن این پول رو جای دیگه از دست میدن. من میمونم ببینم جریان رودخانه من و به کجا می بره.
نه تشکر کردن دلیل بر موافق بودن باهاش نیست از نظر من. من که نظر خودم و زیرش نوشتم..
به نظر من پیک رد شده
امروز بازار بی جون بود، شاید مردم مردد هستن، شاید هم عرضه اولیه.
ولی فروش تو این قیمتها برای من توجیه نداره ..البته به سهمی که دارید هم مربوطه
من شاید سهم جابجا کنم ولی نقد نمیمونم.
نظر