در اصل توسط yasin1 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دلیل خاصی نداشت. بیشتر سعی میکنم تو بازار منفی خرید کنم . امروز هم وقتش رسیده بود که یه تکونی به سبدم بدم.[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postدمت گرم ! حالا من و میخوای دک کنی؟
ممنون بابت فراور دید خوبی داشتی
من دوست ندارم کسی به پیشنهاد من ضرر کنه ولی تصمیم من همون رفتن تو صف خریده 8:30 هست اگه عرضه زیاد بود قبل 9 حذف میکنم و شاید پایین تر بشه خرید. شاید هم شنیده های من اشتباه باشه و عرضه کم باشه .به شنیده ها نمیشه اعتماد کرد . من خودم جایی نخوندم و از کسی شنیدم طرف هم از کسی شنیده. من تو تاپیک کمنگنز سوال کردم در این مورد و کسی جواب نداده فعلا.
خلاصه تصمیم با خودته دوست عزیز .///
نظر
-
-
اقا من 8:30:01 سفارش رو وارد کردم فک کنم 10 میلیون بود اون موقع احتمالا ما اون اخر اخر ها هستیم. خیلی سریع هستن من 1 ثانیه فقط دیر شد (-:
همه رو این شخص حقیقی میخواد احتمالا وگرنه خیلی طرفدار نداره (-: امروز احتمالا بالای 1 میلیون معامله بشه باز///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا من 8:30:01 سفارش رو وارد کردم فک کنم 10 میلیون بود اون موقع احتمالا ما اون اخر اخر ها هستیم. خیلی سریع هستن من 1 ثانیه فقط دیر شد (-:
همه رو این شخص حقیقی میخواد احتمالا وگرنه خیلی طرفدار نداره (-: امروز احتمالا بالای 1 میلیون معامله بشه باز[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
کمنگنز. البته صف رو ممکنه بازی بدن من که بیرون نمیام شاید ضرر هم کنم.:( سهم برای من ارزندست پس میخرم شاید برای بازار گرون باشه و ارزنده نباشه. ولی شخص حقیقیش تو این دو روز 280 هزار تا خریده///
نظر
-
-
امروز چندتایی تپمپی خریدم. تو قیمت 2784. پایین نمیدن:-w[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
نظر
نظر