امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    سلام دوست گرامی

خرید چنین سهم هایی تقریبا غیر ممکن هست.
    روشی که قبلا بنده تجربه کردم و کنار گذاشتم - در مواقعی جواب میداد به شرح زیر است.
    ساعت را از time.ir بگیرید. یعنی گوشه صفحه اون رو قرار بدین و دقیقا روی 8:29:59 سفارش را ارسال کنید
    این یک ثانیه را به دلیل تاخیر مثلا از شیراز تا هسته مرکزی در تهران گفتم
    روش دقیقترش این است که هسته را پینگ کنید و میزان تاخیر را استخراج کنید (میبیند که از استخراج معدن هم سخت تره /:.smilingsmiley.:/)
    باید توجه داشته باشید که سفارش خرید را قبل از این ساعت آماده داشته باشید
    این روزها یک باکس هم باز میشود که مبنا را باید کلیک روی این باکس قرار دهید
    توصیه دیگر این است که از چند بروزر برای این کار استفاده کنید و با حساب کاربری مثلا در فایر فاکس و کروم و اینترنت اکسپلورر استفاد کنید و در ثانیه 58 و 59 . 60 کلیک کنید.
    برای کسب تجربه خوبه
    تلاش کنید
    اگر موفق شدید خبر بدهید تا ما هم خوشحال شویم
    من فقط سفارش رو از قبل توی سفارشات در انتظار قرار می دم. و رأس 30 دقیقه روی ارسال کلیک می کنم. بقیه کارایی که گفتید رو انجام نداده بودم. هر روز نفر 4 هزارم اینا میشدم. امروز نفر 2 هزارم بودم بازم بهم نرسید. اما خب روشی که شما فرمودید رو فردا امتحان می کنم .باشد که موفق شوم :)
    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/07/07, 12:11.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• dijimon
      عضو عادی
      • Apr 2019
      • 50

فروش خموتور و خرید پرداخت

نظر

• kianoshparsa
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1218

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        سلام دوست گرامی

خرید چنین سهم هایی تقریبا غیر ممکن هست.
        روشی که قبلا بنده تجربه کردم و کنار گذاشتم - در مواقعی جواب میداد به شرح زیر است.
        ساعت را از time.ir بگیرید. یعنی گوشه صفحه اون رو قرار بدین و دقیقا روی 8:29:59 سفارش را ارسال کنید
        این یک ثانیه را به دلیل تاخیر مثلا از شیراز تا هسته مرکزی در تهران گفتم
        روش دقیقترش این است که هسته را پینگ کنید و میزان تاخیر را استخراج کنید (میبیند که از استخراج معدن هم سخت تره /:.smilingsmiley.:/)
        باید توجه داشته باشید که سفارش خرید را قبل از این ساعت آماده داشته باشید
        این روزها یک باکس هم باز میشود که مبنا را باید کلیک روی این باکس قرار دهید
        توصیه دیگر این است که از چند بروزر برای این کار استفاده کنید و با حساب کاربری مثلا در فایر فاکس و کروم و اینترنت اکسپلورر استفاد کنید و در ثانیه 58 و 59 . 60 کلیک کنید.
        برای کسب تجربه خوبه
        تلاش کنید
        اگر موفق شدید خبر بدهید تا ما هم خوشحال شویم
        نوشته اصلی توسط roya123 نمایش ارسال ها
        یکی به من نمیگه چطوری میشه سهم هایی که عرضه اولیه بودند و از روز بعدش میرن تو صف خرید رو خرید؟؟؟ الان دو هفته است در تلاشم سیمرغ و الانم درهاور بخرم نمیشه. بخدا من امروز صبح راس 8 و 30 دقیقه سفارشم و ارسال کردم. اخه چرا نمیشه؟؟؟؟ اگه کسی بلده به منم یاد بده

من راه بهتری بلدم / دوست عزیز بهتره با از ما بهترون در تماس باشید کمی وقت بزارید ودنبالش بگیردید شاید پیداش کردید !!!!!
        دوست عزیز الان که خوب شده سابق بر این یک دقیقه زمان مشخص میکردند ودر همون یک دقیقه کل سیستم هنگ میکرد ودر آخر میدیدی که پیام می آمد که شما خارج از زمان مورد انتظار سفارش ارسال کردید وخود به خود از سیستم خارج میشدیدالان باید خدا را شکر کنید که در عرضه اولیه همین چند تا دونه سهم را بهتون میدن این که میبینی یکدفعه اینقدر سهم بالا میره فقط این هست که گروه از ما بهترون باید منتفع بشن درواقع دیگی که برای اونها نجوشه بهتره که کله سگ توش بجوشه لذا خیلی ناراحت این موضوع نباشید و دنبالش هم نرید اگر قرار بود اونها منتفع نشند مطمئن باشید که سهام بعد از عرضه اولیه به شدت منفی میشد لذا به جای حسرت خوردن از بالارفتن سهم با این اختلاف بزرگ ونرسیدن سهم به شما به دنبال سهام های بابنیاد قوی باشید بازار پر است از فرصتهای طلایی،تحلیل درست واستفاده از صبر، یکی از ابزار های مهم هست به قول قران کریم ( سوره والعصر ) که خداوند به زمان قسم میخوره ( که قسمی بسیاربزرگ ست واین نشان از اهمیت زمان در هر کاری داره ) که انسانها زیانکارند مگر کسانی که ایمان بیارند ( آیا ما در کارهایمان ویا همین تحلیل گری و فعالیت دربازار سرمایه به علم و دانشمان وکسب کارمان وحلال بودن کارمان ایمان داریم )وعمل صالح انجام بدند( وچقدر عمل صالح درچارچوب کارهایمان داریم اگر سهم مناسبی پیدا کردیم به دوستانمان صادقانه اطلاع میدیم و صادقانه به دوستانمان کمک میکنیم ( شما وضعیت خیلی از مردم را ببینید مثلا در حوزه مسکن و رابطه مستاجر وصاحب خانه چند نفرصاحب خانه را مشناسید که از وضع موجود سوء استفاده نمیکنند وافزایش های ناگهانی را به مستاجر بیچاره تحمیل نمیکنند ) یکی از دوستانم صاحب خانه است چند وقت پیش مثلا به مستاجرش خیلی خیلی لطف کرد وبهش گفت هرچقدر که در منطقه اضافه شده شما 10 درصد کمتر اضافه کن !!! واسمشو گذاشت لطف بزرگ ) ودرنهایت توکل کنند به خداوند وصبر پیشه کنند ( لذا به نظر میرسه جای هیچگونه حسرتی نیست فقط باید به خداوند توکل کنیم وصبر پیشه کنیم قطعا پیروزی باصابران است مهم این است که کسب کارمان صادقانه وسلامت و حلال باشد، تا خداوند بهش برکت بده آنها که ظلم میکنند وعدالت را نادیده میگیرند بازندگان بزرگ هستند لطف دنیا تنها با حفظ عاقبت به خیری ارزش دارد / شاد و پیروز باشید
        آخرین ویرایش توسط kianoshparsa؛ 2019/07/07, 13:59.
        مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
        kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• ali_nostro
          ستاره‌دار (34)
          • Feb 2017
          • 863

خرید مادیرا

نظر

• سیدامیر
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1668

سلام ..

خرید دحاوی ...

ارزونترین سهم دارویی ..

..قیمت 700 تومن

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط kianoshparsa پست شده است View Post
              نوشته اصلی توسط roya123 نمایش ارسال ها
              یکی به من نمیگه چطوری میشه سهم هایی که عرضه اولیه بودند و از روز بعدش میرن تو صف خرید رو خرید؟؟؟ الان دو هفته است در تلاشم سیمرغ و الانم درهاور بخرم نمیشه. بخدا من امروز صبح راس 8 و 30 دقیقه سفارشم و ارسال کردم. اخه چرا نمیشه؟؟؟؟ اگه کسی بلده به منم یاد بده

من راه بهتری بلدم / دوست عزیز بهتره با از ما بهترون در تماس باشید کمی وقت بزارید ودنبالش بگیردید شاید پیداش کردید !!!!!
              دوست عزیز الان که خوب شده سابق بر این یک دقیقه زمان مشخص میکردند ودر همون یک دقیقه کل سیستم هنگ میکرد ودر آخر میدیدی که پیام می آمد که شما خارج از زمان مورد انتظار سفارش ارسال کردید وخود به خود از سیستم خارج میشدیدالان باید خدا را شکر کنید که در عرضه اولیه همین چند تا دونه سهم را بهتون میدن این که میبینی یکدفعه اینقدر سهم بالا میره فقط این هست که گروه از ما بهترون باید منتفع بشن درواقع دیگی که برای اونها نجوشه بهتره که کله سگ توش بجوشه لذا خیلی ناراحت این موضوع نباشید و دنبالش هم نرید اگر قرار بود اونها منتفع نشند مطمئن باشید که سهام بعد از عرضه اولیه به شدت منفی میشد لذا به جای حسرت خوردن از بالارفتن سهم با این اختلاف بزرگ ونرسیدن سهم به شما به دنبال سهام های بابنیاد قوی باشید بازار پر است از فرصتهای طلایی،تحلیل درست واستفاده از صبر، یکی از ابزار های مهم هست به قول قران کریم ( سوره والعصر ) که خداوند به زمان قسم میخوره ( که قسمی بسیاربزرگ ست واین نشان از اهمیت زمان در هر کاری داره ) که انسانها زیانکارند مگر کسانی که ایمان بیارند ( آیا ما در کارهایمان ویا همین تحلیل گری و فعالیت دربازار سرمایه به علم و دانشمان وکسب کارمان وحلال بودن کارمان ایمان داریم )وعمل صالح انجام بدند( وچقدر عمل صالح درچارچوب کارهایمان داریم اگر سهم مناسبی پیدا کردیم به دوستانمان صادقانه اطلاع میدیم و صادقانه به دوستانمان کمک میکنیم ( شما وضعیت خیلی از مردم را ببینید مثلا در حوزه مسکن و رابطه مستاجر وصاحب خانه چند نفرصاحب خانه را مشناسید که از وضع موجود سوء استفاده نمیکنند وافزایش های ناگهانی را به مستاجر بیچاره تحمیل نمیکنند ) یکی از دوستانم صاحب خانه است چند وقت پیش مثلا به مستاجرش خیلی خیلی لطف کرد وبهش گفت هرچقدر که در منطقه اضافه شده شما 10 درصد کمتر اضافه کن !!! واسمشو گذاشت لطف بزرگ ) ودرنهایت توکل کنند به خداوند وصبر پیشه کنند ( لذا به نظر میرسه جای هیچگونه حسرتی نیست فقط باید به خداوند توکل کنیم وصبر پیشه کنیم قطعا پیروزی باصابران است مهم این است که کسب کارمان صادقانه وسلامت و حلال باشد، تا خداوند بهش برکت بده آنها که ظلم میکنند وعدالت را نادیده میگیرند بازندگان بزرگ هستند لطف دنیا تنها با حفظ عاقبت به خیری ارزش دارد / شاد و پیروز باشید
              از پیام فوق العاده تأثیر گذارتون بسیار سپاسگزارم. کاملا درست می فرمایید. مرسی از وقتی که گذاشتید.
              اخ از صابخونه گفتید. الان یک ماهه که دنبال خونه ایم. خونه ای که 75 رهن بوده الان صابخونمون کرده 150 رهن. به خودمون هم نمیده. چون سه سال نشستیم نمیده بهمون. میگه دادم به داداشم. داداشش هم یه آدم ندید بدید تازه به دوران رسیده. از راه نرسیده هی میگه خالی کنید مأمور میارم ال می کنم بل می کنم. و باور کنید تو این شرایط هم فقط و فقط به خدا توکل کردم. این سهم ها که در برابرش چیزی نیست دیگه.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7515

وثنو با حجم خوب معامله امروز مقاومت روندی را هم شکست ...
                منتظر تثبیت می مانیم ...
                صف خرید در 450 ت
                سهامداری ...

۱۳۹۸/۰۴/۰۹ پیش بینی قبلی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3852&p=772522&viewfull=1#post7725 22
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

خرید بمیلا
                  خرید حاریا
                  خرید فاهواز
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    از پیام فوق العاده تأثیر گذارتون بسیار سپاسگزارم. کاملا درست می فرمایید. مرسی از وقتی که گذاشتید.
                    اخ از صابخونه گفتید. الان یک ماهه که دنبال خونه ایم. خونه ای که 75 رهن بوده الان صابخونمون کرده 150 رهن. به خودمون هم نمیده. چون سه سال نشستیم نمیده بهمون. میگه دادم به داداشم. داداشش هم یه آدم ندید بدید تازه به دوران رسیده. از راه نرسیده هی میگه خالی کنید مأمور میارم ال می کنم بل می کنم. و باور کنید تو این شرایط هم فقط و فقط به خدا توکل کردم. این سهم ها که در برابرش چیزی نیست دیگه.

چند نفر رو میشناسم

تو تهران جای خوبش پاسداران

مثل اینکه تو مالی اباد شیراز اونم تو اون خونه ویلایهاش

کسی با پول پیش 10تومن ماهی 150تومن بشینه

///////////

تو تصویر دوم حالت احساسی رو تو طیف منفی تا مثبت گذاشتم

شما نمیتونی از حالت بد یک دفعه بپری تو حالت عشق و خوبی

یواش یواش توجه ات رو برمیگردونی

مثال شما

خدایا شکرت از این خونه که 3سال توش بودیم داریم میرم جای بهتر

خدایا شکرت صاحب خونی خواهیم داشت که دارای فلان روحیات خوب هست

خدایا شکرت محلی که میخوام برم به محل کارم نزدیکتر هست

نمیخواد به نکات منفی این خونه توجه کنی

سعی کن قصه جدی برای جای جدیتر برای خودت بسازی

اولش سخته حالت رو خوب کنی ولی یواش یواش میبنی جای میرسی که اینگار توجه ات فقط به خواستت هست

البته بدونه وابستگی

///////////

100درصد روی فراوانی تمرین کن

90درصد مشکلات ما روی قانون فراوانی هست

سهم خوب کمه

خونه خوب کمه

پول کمع

ماشین خوب کمه

نه

فراوانی اندر فراوانی هست

اینقدر خونه با 70میلیون با کرایه کم تو اون شیراز به اون بزرگی هست که حد نداره

////////////

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post

چند نفر رو میشناسم

تو تهران جای خوبش پاسداران

مثل اینکه تو مالی اباد شیراز اونم تو اون خونه ویلایهاش

کسی با پول پیش 10تومن ماهی 150تومن بشینه

///////////

تو تصویر دوم حالت احساسی رو تو طیف منفی تا مثبت گذاشتم

شما نمیتونی از حالت بد یک دفعه بپری تو حالت عشق و خوبی

یواش یواش توجه ات رو برمیگردونی

مثال شما

خدایا شکرت از این خونه که 3سال توش بودیم داریم میرم جای بهتر

خدایا شکرت صاحب خونی خواهیم داشت که دارای فلان روحیات خوب هست

خدایا شکرت محلی که میخوام برم به محل کارم نزدیکتر هست

نمیخواد به نکات منفی این خونه توجه کنی

سعی کن قصه جدی برای جای جدیتر برای خودت بسازی

اولش سخته حالت رو خوب کنی ولی یواش یواش میبنی جای میرسی که اینگار توجه ات فقط به خواستت هست

البته بدونه وابستگی

///////////

100درصد روی فراوانی تمرین کن

90درصد مشکلات ما روی قانون فراوانی هست

سهم خوب کمه

خونه خوب کمه

پول کمع

ماشین خوب کمه

نه

فراوانی اندر فراوانی هست

اینقدر خونه با 70میلیون با کرایه کم تو اون شیراز به اون بزرگی هست که حد نداره

////////////
                      چه تذکر به جایی بود. مرسی آقای نوام. عالی بود. عالی. کاملا درست می فرمایید. امروز اتفاقا روزه فکر بودم. اصلا یادم نبود که باید همه افکار منفیم و مثبت کنم. یعنی گاهی اصلا متوجه نمی شیم که داریم منفی فکر می کنیم. حداقلش من که اینجوریم. اما تلاشم و میکنم. این دفعه اتفاقا میخوام تو همین شرایطی که شرایط سختی هست روزه فکرم و نگه دارم. واقعا درست گفتید. مرسی. به روزه فکرم ادامه میدم. ;;) بازی فراوانی استرهیکس و هم یه بار تا 25 روز ادامه دادم. سوختم. الانم روز 18 ام تمرین 3 در 5 هستم. تمرین اینجوریه که 5 بار که حست بد میشه حست و خوب کنی. 5 تا چیزی که توی روز حست و خوب می کنه و بنویسی و بابتش خدا رو سه مرتبه شکر کنی. و 5 تا نعمت بززگ زندگیت و بنویسی و بابتش سه بار خدا رو شکر کنی. خودم حس می کنم تمرین سه در 5 پیش نیاز خوبی واسه روزه فکر هست. چون روزه فکر رو باید 21 روز پشت سر هم به جا بیارم. امروز روز اول هستم. هنوز موفق نشدم 21 روز پشت سر هم به جا بیارم و هر بار برگشتم از اول. اما این بار حتما عملیش می کنم.

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        چه تذکر به جایی بود. مرسی آقای نوام. عالی بود. عالی. کاملا درست می فرمایید. امروز اتفاقا روزه فکر بودم. اصلا یادم نبود که باید همه افکار منفیم و مثبت کنم. یعنی گاهی اصلا متوجه نمی شیم که داریم منفی فکر می کنیم. حداقلش من که اینجوریم. اما تلاشم و میکنم. این دفعه اتفاقا میخوام تو همین شرایطی که شرایط سختی هست روزه فکرم و نگه دارم. واقعا درست گفتید. مرسی. به روزه فکرم ادامه میدم. ;;) بازی فراوانی استرهیکس و هم یه بار تا 25 روز ادامه دادم. سوختم. الانم روز 18 ام تمرین 3 در 5 هستم. تمرین اینجوریه که 5 بار که حست بد میشه حست و خوب کنی. 5 تا چیزی که توی روز حست و خوب می کنه و بنویسی و بابتش خدا رو سه مرتبه شکر کنی. و 5 تا نعمت بززگ زندگیت و بنویسی و بابتش سه بار خدا رو شکر کنی. خودم حس می کنم تمرین سه در 5 پیش نیاز خوبی واسه روزه فکر هست. چون روزه فکر رو باید 21 روز پشت سر هم به جا بیارم. امروز روز اول هستم. هنوز موفق نشدم 21 روز پشت سر هم به جا بیارم و هر بار برگشتم از اول. اما این بار حتما عملیش می کنم.

استر یک تمرین داره

امیر شریفی هم اون رو داره

سوال چی میشه اگر

دیگه ادامه نمیدم

فقط متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم

چی میشه اگه رو تکرار کن

////////////////

اینقدر معجزه دیدم

خدا میدونه

///////////

دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش

وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش

گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع

سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت‌کوش

وان گهم درداد جامی کز فروغش بر فلک

زهره در رقص آمد و بربط زنان می‌گفت نوش

با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام

نی گرت زخمی رسد آیی چو چنگ اندر خروش

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

گوش کن پند ای پسر وز بهر دنیا غم مخور

گفتمت چون در حدیثی گر توانی داشت هوش

در حریم عشق نتوان زد دم از گفت و شنید

زان که آنجا جمله اعضا چشم باید بود و گوش

بر بساط نکته دانان خودفروشی شرط نیست

یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش

ساقیا می ده که رندی‌های حافظ فهم کرد

آصف صاحب قران جرم بخش عیب پوش

/////////

فکرت رو نمیتونی عوض کنی

توجه ات رو عوض کن فکرت عوض میشه
                        آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2019/07/08, 11:14.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                          استر یک تمرین داره

امیر شریفی هم اون رو داره

سوال چی میشه اگر

دیگه ادامه نمیدم

فقط متوجه نشدی بگو بیشتر توضیح بدم

چی میشه اگه رو تکرار کن

////////////////

اینقدر معجزه دیدم

خدا میدونه

///////////

دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش

وز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش

گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع

سخت می‌گردد جهان بر مردمان سخت‌کوش

وان گهم درداد جامی کز فروغش بر فلک

زهره در رقص آمد و بربط زنان می‌گفت نوش

با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام

نی گرت زخمی رسد آیی چو چنگ اندر خروش

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

گوش کن پند ای پسر وز بهر دنیا غم مخور

گفتمت چون در حدیثی گر توانی داشت هوش

در حریم عشق نتوان زد دم از گفت و شنید

زان که آنجا جمله اعضا چشم باید بود و گوش

بر بساط نکته دانان خودفروشی شرط نیست

یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش

ساقیا می ده که رندی‌های حافظ فهم کرد

آصف صاحب قران جرم بخش عیب پوش
                          فک کنم منظورتون همون تمرین سوالات رگباری باشه. درسته؟ همون که وقتی مشکلی پیش میاد یا یه کاری و میخواییم شروع کنیم ذهن شروع می کنه سوالات رگباری منفی پرسیدن. و حتی افراد خانواده و نزدیکانمون هم. اما ما شروع کنیم سوالات رگباری مثبت بپرسیم. اگه یه خونه خیلی بزرگ و عالی با قیمت مناسب پیدا کردیم چی؟ اگه خونه هه خیلی خیر و برکت داشت که توش از در و دیوار روزی بباره و سال دیگه صاحب خونه شیم چی؟ اگه معجزات بزرگ توی اون خونه اتفاق بیوفته چی؟ اگه بابام خیلی اونجا خوشحال باشه چی؟ اگه فقط تو اون خونه شادی و خوشحالی باشه چی؟ اگه خدا میخواد بعد از این سختی ها ما رو به اون جا ببره چی؟ اگه پشت همه ی این سختی ها یه عالمه خوشی و شیرینی باشه چی؟؟؟
                          با دوست مثبت و پر انرژیم اقای نوام و دوستان مثبت دیگه شیر کنم که اتفاق بیوفته.:)

نظر

• parsa60
                            کاربران جدید
                            • Jul 2025
                            • 81

یا رب
                            از ابر هدایت برسان بارانی
                            پیشتر زانکه چون گردی ز میان برخیزم

نظر

• ابشار