میثم من 8:30:00 رفتم صف خرید کمنگنز ولی بهم نرسید!!تا 8:30 صبح به مدت 48 ساعت فقط 3 ساعت بود خوابیده بودم..یهو این صف خرید کمنگنز خواب رو کلا از سرم پرونذ دستش درد نکنه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا من کلاس بودم و الان اومدم بهم نرسید تابلو بود دیگه از ما بهترون باید بخرن . ما دیروز خریدیم امروز با نصف سرمایم خواستم وارد شم که نشد .سهم خوب زیاده :d
من فقط یه ثانیه دیر وارد کردم اگه 100 تا عرضه میشد شاید به من میرسید.
ميثم جان سوالم روواضحتر ميپرسم . پس ازورود به صف درساعت 8.30 چگونه ميشه فهميد كجاي صف قرارگرفتيد؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
کارگزارها همیشه اول صف هستن
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postمطمینید؟ این چه عدالتیه؟اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
سلام دوستان عزاداریتون قبول باشه.
ما که رفتیم تو صف فسرب و شلعاب فعلا.
البته شلعاب رو الان لغو کردمآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/07, 08:55.///
نظر
-
-
-
سلام به همه دوستان . امیدوارم عزاداریهاتون مورد قبول درگاه احدیت قرار گرفته باشه.[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
میثم جان زمان افزایش سرمایه تپمپی رو میدونی؟[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
نظر