کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من نمی دونم فاهواز چجور سهمی هست. خوبه یا نه. اما در کل به قول جناب آباد وقتی می تونید بگید ضرر کردم که سهمت رو فروخته باشی. تا زمانی که نفروختید ضرر نکردید. این روزها استرس رو از خودتون دور کنید و فقط به سودهای گذشته تون نگاه کنید و بابتش خدا رو شکر کنید. شکرگذاری معجزه می کنه. سعی کنید لحظاتی که طعم شیرین سود رو چشیده بودید رو به خاطر بیاورید و اون حس رو برای خودتون مدام تداعی کنید.
فاهواز بازار ج هست و دامنه نوسان قیمتش بازه
چند روز پیش یکی از اقوام دور اطلاع دادن که فاهواز بخرید که میره بالا و من هم مثل همیشه که اشتباه هم هست خریدم
این ضرری که هست اصلا برام اهمیتی نداره چون سود قبلی خیلی عالی بود
ممنون از شما که وقت گذاشتید و مطلبتون رو برام نوشتید
امروز هر چی داشتم و نداشتم فروختم
تبرک 385
زشریف 1035
دکوثر 622
زبینا 707
پست 6 روز پیش
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
اساتید بزرگوار سایت خواهش می کنم یه نفر سیمرغ رو واسه من تحلیل کنه. منظورم تحلیل تکنیکال نیست. بنیادی. گیر افتادم نمی دونم چیکار کنم. صبح مثبت بود نفروختمش. وگرنه الان باهاش سهامی که میخواستم و می خریدم. یه بنیادی کار لطفا بهم کمک کنه.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
امروز ثاژن باز شد
50 درصدش را رد کردم رفت
بدترین سهمی که گیرش افتادم بعد صدرا همین سهم بود
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر