امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postبه نظرم اشکال نداره مالیات گرفتن از سود ولی انصافا باید کارمزد و مالیات خرید و فروش رو خیلی خیلی کم کنن در اونصورت.
کارگزاری ها و سازمان که عملا هیچ نوع خدمتی نمیدن با اون سایتشون و اون هستشون و اون خدمات آنلاینشون، دولت هم که 20 بار نمیتونه از یه چیز مالیات بگیره، یا مالیات فروش یا مالیات سود، یکی از این دو تا رو باید بگیره.
نظر
-
http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post785782 دریا بندر ...حبندرAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
اضافه کردن تبرک در سقف قیمت 5125 آخر وقت. دلیل نخریدن اول وقت این بود که میخواستم ببینم میتونه خودشو برسونه بالای ابر کومو یا نه ... هفته بعد به احتمال 99 درصد سقف قبلیو میزنه. اندیکاتورها اکثرا به صعود سهم اشاره میکنن.
رنیک هم اگه رنج منفی آخر وقت نبود حاضر بودم حتی بالای 1550 اضاف میکردم.
نظر
-
در اصل توسط matin پست شده است View Postکمرجان کمی در منفی اضافه کردم و رفت تا صف خرید.
به پله شدوص اضافه کردم از صف فروش
نیم پله دیگه ثزاگرس خریدم از صف فروش
کمی هم ثشرق خریدم.
فولای همچنان خوب معامله میشه
دو پله ثشرق اضافه کردم در منفی که تا صف خرید رفت
شدوص و رنیک کمی نقد شدم
ثزاگرس خوب بود
فولای همچنان عالی.إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
نظر
-
راجع به وضعیت " گردش حساب " ابهامی هفنه قبل پیش آمد که نتیجه خرد جمعی به اینجا رسید" تاکیدی بهم گفتن برای ""هر کد حقیقی درسال بالای 5ملیارد ت خرید نکن """ فایل خرید بالای مرز اتوماتیک آمار میره جای دیگه " دوستانی که گردش حساب سالشون زیر این عدد هستن نگران نباشند و روال همان گذشته هست ولی همکارانی که با اعتبارات " فله ایی سرخطی میزنن " برن ببینن تو 8 ماه گذشته کجایی کار ایستادن یهو نا غافل طی 4ماه آتی از مرز رد نشوند " که میدان مین هست ".....عاقل آن است که اندیشه کند فردا را ... آذر ماه خوبی داشته باشیم "شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)
نظر
-
سلام به همه دوستان.
یعنی اگر یه نفر فقط ۱۰۰ میلیون داشته باشه و در ماه حدود ۶ بار خرید و فروش داشته باشه گردش حسابش میشه حدود ۶۰۰ تومن و در سال میشه حدود ۷ میلیارد .خیییلی ها با سرمایه جزیی شامل این قانون و میدان مین میشن.نظر دوستان چیه
نظر
-
در اصل توسط banima پست شده است View Postرد کرده چکارکنیم ؟ کد رو باطل کنم بهتره؟شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)
نظر
نظر