کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همون دیروز که تند تند به همه معرفی می کردن (به من هم می گفتن بیا بخر چون از دیدگاه ایشون من به درد بورس نمی خورم. و فکر می کردن بدون تحلیل یه سهمی که یه نفر بگه رو میخرم. ) من نمودارش و بررسی کردم اون بالا دوجی تشکیل شده بود که هر کی احمق باشه تو این شرایط میخره. دوجی که تشکیل بشه اگه روز بعدش کندلش منفی بشه دیگه ریزش اتفاق می یوفته. امروز نگاه نکردم. اگه کندل امروز منفی باشه که دیگه باید منتظر ریزشش باشن.
فک کنم قشیر بعد از این کندل تأییدیه ی نزولی که زد از شنبه ریزش داشته باشه.
همینجوری گفتم نظرم و گفته باشم. وگرنه من که قشیر ندارم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
فک کنم قشیر بعد از این کندل تأییدیه ی نزولی که زد از شنبه ریزش داشته باشه.
همینجوری گفتم نظرم و گفته باشم. وگرنه من که قشیر ندارم.
خانم roya 123 با سلام.
تصور می کنم شما در آینده نه چندان دور در بازار بورس بسیار پیشرفت خواهید کرد چون اینطور که از نوشته های شما میشه استنباط کرد شما مدام در حال مطالعه هستید و نسبت به ماه های قبل دانش بورسی شما به شکل قابل قبولی رشد داشته.ایشالا موفق باشید.
خانم roya 123 با سلام.
تصور می کنم شما در آینده نه چندان دور در بازار بورس بسیار پیشرفت خواهید کرد چون اینطور که از نوشته های شما میشه استنباط کرد شما مدام در حال مطالعه هستید و نسبت به ماه های قبل دانش بورسی شما به شکل قابل قبولی رشد داشته.ایشالا موفق باشید.
یک دنیا سپاس بخاطر این همه انرژی ای که بهم دادید. واقعا خیلی خوشحالم کردین. :">
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر