امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postهر چی دارایی داشته باشه چیزی از سهم نخواهید دید. من از روزی که عرضه شد تا الان سهامدار شم. دو زار به من نداده. مزخرف مزخرف
بازار دنبال سهمیست که افزایش سرمایه داشته باشه، حذف ارز 4200 براش سود خوب بسازه (گرچه برای سیمرغ هم میتونه بسازه..چقدرش و نمیدونم).. سهمی که دلاری بالا بره..سهمی که از بودجه جدید سود کنه.
به خاطر همین موندن در سیمرغ خواب سرمایه داشت.. بازار نگاهی به این سهم فعلا نداره.
در ضمن قیمتش هم توسط دولت کنترل میشه و توی این وضعیت انتظار بالا رفتنش نیست.
نظر
-
در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Postخوب کاری کردی حارج شدی.
بازار دنبال سهمیست که افزایش سرمایه داشته باشه، حذف ارز 4200 براش سود خوب بسازه (گرچه برای سیمرغ هم میتونه بسازه..چقدرش و نمیدونم).. سهمی که دلاری بالا بره..سهمی که از بودجه جدید سود کنه.
به خاطر همین موندن در سیمرغ خواب سرمایه داشت.. بازار نگاهی به این سهم فعلا نداره.
در ضمن قیمتش هم توسط دولت کنترل میشه و توی این وضعیت انتظار بالا رفتنش نیست.
چه خوب که اینا رو گفتید جناب علی نوسترو
من تصمیم قطعیه قطعی رو برای خروج از سیمرغ گرفتم.
منتها رو چهارشنبه که میخواستم بفروشم دیدم مثبت شد گفتم یه کم صبر کنم هفته دیگه بفروشم که لااقل با یه سودی فروخته باشمش.
اما با این توضیحات شما دیگه درنگ نمی کنم.
مرسی از اطلاعاتی که دادید.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
خريد گكوثر فولاژي ديگر در راه است ضمنا خريد اعتلا امروز اخرين فرصت تو منفي خريدنه
نظر
-
-
در اصل توسط rezasatari پست شده است View Postخريد گكوثر فولاژي ديگر در راه است ضمنا خريد اعتلا امروز اخرين فرصت تو منفي خريدنه
نظر
-
بالاخره دتوزیع رو فروختم ، امیدوارم سهامدارانش پر سود باشن و حالا که پیاده شدم سهم رشد کنه
چقدرم سخت بود فروشش اونم به اولین خریدار روی تابلو (باید یدونه یدونه بفروشی با 100 نفر رقابت کنی) سامانه جدید ایزی تریدر هم که ایراد دارهاز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postبالاخره دتوزیع رو فروختم ، امیدوارم سهامدارانش پر سود باشن و حالا که پیاده شدم سهم رشد کنه
چقدرم سخت بود فروشش اونم به اولین خریدار روی تابلو (باید یدونه یدونه بفروشی با 100 نفر رقابت کنی) سامانه جدید ایزی تریدر هم که ایراد دارهاگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postاین سهم که تکنیکالی هم نداره. ولی امروز روی نقطه حمایت بودا. شاید از فردا حرکت کنه.
هر روز روی حمایت هست دو رو قبل فروخته بودم 8 درصد سود کرده بودم ، ولی خرینگ خرریدم جاش و هنوز نخریده سود داده (اون کارمزد و مالیات رو پر کرد با خرید خودم)
خرینگو همین الان بفروشم با 15 دقیقه سهامداری سودش از 2 ماه سهامداری دتوزیع بیشترهآخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2019/12/07, 11:37.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
نظر
نظر