کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هیچکس اینجا بغیر من فلات نداره فک کنم. اونقدری به این سهم اعتقاد دارم که ۳۰ درصد سبدم الآن فلات شده.
ولی صادقانه بگم الآن نه وقت خریده نه فروش. من که هدفم بالای ۱۰۰۰ هست و تو این قیمت بهیچ عنوان نمیفروشم. اونم با پورتفوی بسیار قوی فلات.
در کل مسیر سهم با فعال شدن کک طبس و کار شبانه روزی کارخانه در روند صعودیه. تکنیکال سهم هم بسیار خوبه و با الیوت تارگت های بالایی میگیرید.
اما این نکات بهیچ عنوان نباید در تصمیم شما تاثیر مستقیم بذاره. بارها گفتم باید سهمو زیرنظر بگیرید و در مورد سهم اطلاعات کافی بدست بیارید قبل خریدش.
مثل بعضیا هم نیستیم بدون تحلیل بگیم فقط بخرید اونم سهمی که زیانش هم تراز قیمتشه و بعد یه ماه که منفی خورده با یه مثبت باد بندازیم تو غبغب بگیم دیدی گفتم...
سهم بنجل خداروشکر تو کار ما نیست ... باشد که درس بگیریم درست معامله کنیم. بنظر بنده نابلد قشیر ۲۶۰۰۰ یعنی معامله بد غنوش بالای ۵۰۰۰۰ همچنین.
خرید غنوش منفی ۵ کامل ودوسهم غنوش ودتوزیعم رفتم یه دوهفته استراحت چون دیگه پول تمام شد برای خرید
اتفاقآ جزـ خریدهای ( ریسکی ) سبدما هم امروز بوده " آوین تجارت تو ۴ماه گذشته ۴۰ملیارد پول آورده تو سهم که بتونه فعلا مستقیم ۱۱م از ۵۰ ملیون سهمو داشته باشه : البته میانگین تمام شدش کمتر از ۴تومنه ولی تو شرکتهای نقلی این سایزی حقوقی تا ۲۰۰% سود نگیره ول کن نیست و برنامه مفصلی برای افزایش سرمایه دارن :/:.grlim:./ اینکه زمان تعظیلات کمتر کن /:.nono.:/... از خریدهای منفی امروز " وثوق " و خرید در صفر تابلو و صف خرید " فلات " هم بود " این خریدها با دید ۴ماهه وارد سبد شد " حالا بازه هفته دیگه چی باشه " زیاد مهم نیست "":(fight)
نظر