کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هیچکس اینجا بغیر من فلات نداره فک کنم. اونقدری به این سهم اعتقاد دارم که 30 درصد سبدم الآن فلات شده.
ولی صادقانه بگم الآن نه وقت خریده نه فروش. من که هدفم بالای 1000 هست و تو این قیمت بهیچ عنوان نمیفروشم. اونم با پورتفوی بسیار قوی فلات.
در کل مسیر سهم با فعال شدن کک طبس و کار شبانه روزی کارخانه در روند صعودیه. تکنیکال سهم هم بسیار خوبه و با الیوت تارگت های بالایی میگیرید.
اما این نکات بهیچ عنوان نباید در تصمیم شما تاثیر مستقیم بذاره. بارها گفتم باید سهمو زیرنظر بگیرید و در مورد سهم اطلاعات کافی بدست بیارید قبل خریدش.
مثل بعضیا هم نیستیم بدون تحلیل بگیم فقط بخرید اونم سهمی که زیانش هم تراز قیمتشه و بعد یه ماه که منفی خورده با یه مثبت باد بندازیم تو غبغب بگیم دیدی گفتم...
سهم بنجل خداروشکر تو کار ما نیست ... باشد که درس بگیریم درست معامله کنیم. بنظر بنده نابلد قشیر 26000 یعنی معامله بد غنوش بالای 50000 همچنین.
خرید غنوش منفی 5 کامل ودوسهم غنوش ودتوزیعم رفتم یه دوهفته استراحت چون دیگه پول تمام شد برای خرید
اتفاقآ جزـ خریدهای ( ریسکی ) سبدما هم امروز بوده " آوین تجارت تو 4ماه گذشته 40ملیارد پول آورده تو سهم که بتونه فعلا مستقیم 11م از 50 ملیون سهمو داشته باشه : البته میانگین تمام شدش کمتر از 4تومنه ولی تو شرکتهای نقلی این سایزی حقوقی تا 200% سود نگیره ول کن نیست و برنامه مفصلی برای افزایش سرمایه دارن :/:.grlim:./ اینکه زمان تعظیلات کمتر کن /:.nono.:/... از خریدهای منفی امروز " وثوق " و خرید در صفر تابلو و صف خرید " فلات " هم بود " این خریدها با دید 4ماهه وارد سبد شد " حالا بازه هفته دیگه چی باشه " زیاد مهم نیست "":(fight)
نظر