کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام مهران عزیز و آقای وحید پر ستاره
من با کارگزاری مفید کار میکنم ولی بیمه ما رو توی آنلاین نداره.شما چطوری خریدید؟
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
با اجازه مهران عزیز ووحید : اقایان نور چشمی های کارگزازی هایشان هستند خوذ کارگزاری برایشان می خرد وبرای اطمینان بیشتر انلاین کاربران عادی مثل ما را قطع می کنند بعد از حصول نتیجه انلاین با sms معدرت خواهی وصل می شود
گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
با سلام
برخی از کارگزاری ها در سیستم انلاینشان سهم های تازه وارد یا شرکتهای بازار پایه را ندارند
در بین کارگزاری هایی که من تا الان دیدم کارگزاری فارابی انلاینش از همه بهتره
و همه نمادها هست و امروز هم بیمه ما بود که میشد خریدو فروخت.
البته از دیگر کارگزاری ها خبر ندارم و اون چند تایی که دیدم از بین اونها اینو عنوان کردم.
سلام شما هم خریدی شپمچا؟ فردا اگه برنگشت من پس فردا پله دوم رو 8 درصد پایین تر میخرم که میانگین بیاد پایین اگه هم برگشت که صبر میکنم. خریدم اشتباه بود :d
یه کار دیگه هم میشه کرد کلا بیخیال این سهم بشیم:( شاید هم من فردا بفروشم کارم معلوم نیست
با سلام
برخی از کارگزاری ها در سیستم انلاینشان سهم های تازه وارد یا شرکتهای بازار پایه را ندارند
در بین کارگزاری هایی که من تا الان دیدم کارگزاری فارابی انلاینش از همه بهتره
و همه نمادها هست و امروز هم بیمه ما بود که میشد خریدو فروخت.
البته از دیگر کارگزاری ها خبر ندارم و اون چند تایی که دیدم از بین اونها اینو عنوان کردم.
سلام وحید جان
آقا وقتی قانونه که بازاره پایه نمیشه توی آنلاین معامله بشه پس چه فرقی بین کارگزاری ها وجود داره؟
تازه اونم مفید.
در ضمن این که به نفعشونه که خرید و فروش مشتریشون بیشتر بشه.
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
این چندمین بار است که مفید همیشه نمادهای تازه باز شده را یکروز دیرتر از موعد در انلاین باز میکند..چرا نمیدانم اما این نقطه ضعف واقعا آدم را کلافه میکند. و فرصت سوزی زیادی میکند. جواب درستی هم که من نگرفتم تاحالا [-( این به نظرم یک ضد تبلیغ علیه کارگزاری مفید هست..حالا اگه تو این دنیای رقابتی یک تکونی به خودشون بدن!!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
مفيد يكي از بدترين كارگزاريها مي باشد من قبلا باهاشون كار مي كردم كارگزاريتون رو عوض كنيد
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
این چندمین بار است که مفید همیشه نمادهای تازه باز شده را یکروز دیرتر از موعد در انلاین باز میکند..چرا نمیدانم اما این نقطه ضعف واقعا آدم را کلافه میکند. و فرصت سوزی زیادی میکند. جواب درستی هم که من نگرفتم تاحالا [-( این به نظرم یک ضد تبلیغ علیه کارگزاری مفید هست..حالا اگه تو این دنیای رقابتی یک تکونی به خودشون بدن!!
در مورد حق پسهند هم همین اتفاق افتاد منتها ایمیل زدم بلافاصله فعال شد
دوستان من الان برای به روز کردن داده های tse از tseclient مشکل دارم. مکرر پیام خطا در به روز رسانی می دهد!! کسی این مشکلو داره ؟! به روزرسانی دستی از سایت درسته اما مشکل منو حل نمیکنه! :(
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
سلام وحید جان
آقا وقتی قانونه که بازاره پایه نمیشه توی آنلاین معامله بشه پس چه فرقی بین کارگزاری ها وجود داره؟
تازه اونم مفید.
در ضمن این که به نفعشونه که خرید و فروش مشتریشون بیشتر بشه.
فکر نمیکنم قانون یا ایین نامه خاصی در این خصوص باشه حداقل من ندیدم!
بازار پایه هم برای اون کارگزاری هایی که روز اول نماد نیست در روزهای بعد معمولا اضافه میشه
منتها این کارگزاری که گفتم تا الان ندیدم نمادی اونجا نباشه!
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر